Har du lyst til å trene agility en hel helg? Denne helgen inviterer vi til Agilitycamp med Cathrine Skaret! Felt-kurs på fredag og handling lørdag og søndag.

Agilitycamp: Handling med Cathrine Skaret

Velkommen til Agilitycamp: Handling med Cathrine Skaret

På dette kurset vil du få innføring i ulike måter du kan handle - altså hvordan du kan vise hunden hvor den ska gål i agilitybanen.

Kurset egner seg både for ferske ekvipasjer og for konkurranseekvipasjer, og du vil få individuelle tilbakemeldinger. Vi fokuserer også på å belønne og utvikle hundens grunnferdigheter, ved å dele treningen opp i små deler. Treningen vil foregå hovedsakelig med hopp og tunnell. 

Om Cathrine Skaret:

Hei, jeg heter Cathrine, er 30 år og har stor interesse for hund. Agility startet jeg med som liten jente. Som instruktør ønsker jeg å være forståelsesfull, komme med gode men enkle ideér og få frem det beste mellom hver enkelt ekvipasje! Jeg tilpasser meg alltid individer, og har det veldig gøy med å se mestring og selvtillit øke! Ved handling er det spennende med utfordrende sekvenser som kan utføres ved enkle løsninger! Å lære bort viktig grunntrening er det beste jeg vet, da man får til så mye mer dersom grunnleggende grunntrening læres inn. 

Cathrine holder kurs hos Vestby Agility. Hun har deltatt på landslaget i 2016 med lånt hund og ble beste norske ekvipasje i Large klassen. 

Tilleggsinformasjon

Lørdag og søndag 9-10.07.2022.

Gruppe 1: 10:00-14:00. Oppmøte 09:30.

Gruppe 2: 14:30-18:30. Oppmøte 14:45

Adresse: Riissletta, Tangvallveien 385, 3960 Stathelle. Bamble.

Max 6 deltakere / gruppe.

Vi fyller opp gruppe 1 først, så gruppe 2. Vi kan ikke garantere plass på en bestemt gruppe. Har du spesielle ønsker skriv i feltet "Ønsker for kurset" så skal vi legge opp best mulig. Personer som deltar på hele sommercampen vil bli prioritert.

OBS: Påmeldingsskjemaet kan slite litt når man sender inn 2 påmeldinger rett etter hverandre. Se derfor til at du får kvittering for hver påmelding. Hvis ikke, send inn påmeldingen på nytt.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema