Har du lyst til å trene felt en hel kveld? Denne helgen inviterer vi til Agilitycamp med Cathrine Skaret! Felt-kurs på fredag og handling lørdag og søndag.

Agilitycamp: Felt med Cathrine Skaret

Velkommen til Agilitycamp: Felt med Cathrine Skaret

På dette kurset vil du få innføring i hvordan du kan lære hunden å utføre stigen med fart, trygghet, og sikkerhet. Hovedfokuset er på løpende felt. Alle nivåer er velkomne, selv for de som vurderer å starte men ønsker hjelp til å starte rett.  Unghunder fra 8 måneder kan være med, men da jobber vi kun med innlæring som ikke er belastende. Ellers er alder ingen hindring!

Kurset egner seg både for ferske ekvipasjer og for konkurranseekvipasjer, og du vil få individuelle tilbakemeldinger. 

Om Cathrine Skaret:

Hei, jeg heter Cathrine, er 30 år og har stor interesse for hund. Agility startet jeg med som liten jente. Som instruktør ønsker jeg å være forståelsesfull, komme med gode men enkle ideér og få frem det beste mellom hver enkelt ekvipasje! Jeg tilpasser meg alltid individer, og har det veldig gøy med å se mestring og selvtillit øke! Ved handling er det spennende med utfordrende sekvenser som kan utføres ved enkle løsninger! Å lære bort viktig grunntrening er det beste jeg vet, da man får til så mye mer dersom grunnleggende grunntrening læres inn. 

Cathrine holder kurs hos Vestby Agility. Hun har deltatt på landslaget i 2016 med lånt hund og ble beste norske ekvipasje i Large klassen. 

Om løpende felt:

Et tema jeg syntes er ekstra spennende, er løpende felt! Dette kan for noen føles håpløst, men med en god dose tålmodighet og god grunntrening vil veien være kortere enn forventet. Når vi trener løpende felt så ønsker jeg å få forståelse hos både hund OG eier, da det skal være mulig å trene selv etter et kurs! Jeg jobber ikke metodebasert, men tror på å tilrettelegge for hver og en ekvipasje. Vi jobber belønningsbasert med fokus på forståelse hos hunden .
 

Tilleggsinformasjon

Fredag: 08.07.2022.

Gruppe 1: 17:00-19:00. Oppmøte 16:30.

Gruppe 2: 19:00-21:00. Oppmøte 18:45.

Adresse: Riissletta, Tangvallveien 385, 3960 Stathelle. Bamble.

Vi fyller opp gruppe 1 først, så gruppe 2. Vi kan ikke garantere plass på en bestemt gruppe. Har du spesielle ønsker skriv i feltet "Ønsker for kurset" så skal vi legge opp best mulig. Personer som deltar på hele sommercampen vil bli prioritert.

OBS: Påmeldingsskjemaet kan slite litt når man sender inn 2 påmeldinger rett etter hverandre. Se derfor til at du får kvittering for hver påmelding. Hvis ikke, send inn påmeldingen på nytt.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema