Begynner du å få oversikten i rallylydighet klasse 1 og vil komme deg videre?

Rallylydighetskurs Trinn 2 

På dette kurset går vi igjennom skiltene i rallylydighetklasse 2 og øver på ferdighetene du og hunden trenger for å ha full kontroll på rallylydighetsbanen. Du lærer om å sette sammen kombinasjoner og baner og konkurransetrening for hund og eier. 

Det er ingen krav til at du må ha konkurrert med hunden din i rallylydighet, men den bør kunne gå kortere strekninger ved din venstre side (lineføring/fri ved fot), samt sitt og dekk på kommando. 

For å få best utbytte av dette kurset: anbefaler vi har deltatt på vårt Rallylydighet trinn 1 / Rallylydighet introduksjonskurs, eller tilsvarende. Det er også en fordel om hunden din kan komme på innkalling og ta belønninger, men vi legger opp til hver enkelt.

Kort om rallylydighet:

Rallylydighet er en form for konkurranse hvor du sammen med hunden din går en bane som består av et antall stasjoner hvor hver stasjon utgjør en øvelse. Stasjonene er merket med skilter hvor skiltet forteller hvilken øvelse som skal utføres. Du går forskjellige baner hver gang da det er opp til dommeren å komponere baner ut i fra hvilke øvelser som finnes i de forskjellige klassene. Rallylydighet kan sees på som en blanding av lydighet, freestyle og agility.  Sporten legger vekt på glede, samspill og gode holdninger og har i år blitt tatt opp i NKK som en offisiell hundesport. Det er ikke fellesdekk eller fellessitt i noen av klassene og i klasse 1 er det tillatt å ha hunden i bånd.

Tilleggsinformasjon

Max antall deltagere: 4

Dato og tid: Mandager: 21.03.22, 28.03, 4.4, 25.04, 2.5 Kl: 19:30 - ca 21:00.

Hall-leie kr 245,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

Hunden bør kunne vente i bilen i korte perioder mellom treningsøkter - da vi jobber både individuelt og i grupper.

Sted: Vallermyrene leir, Porsgrunn. Innendørs i oppvarmet lokale med sklisikkert gulv..

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.