Dette er kurset for deg som har en hund som har utfordringer med å passere andre hunder og/eller trekker i båndet på tur. Eller som ønsker å forebygge og lære hunden gode tur- og passeringsferdigheter før problemene oppstår.

Gå fint i bånd og passeringskurs

Har du en hund som stresser, piper, bjeffer og trekker i båndet når dere skal gå forbi andre hunder, folk, syklister, joggere, biler etc på tur? Har turen blitt alt annet enn hyggelig? Da kan dette kurset passe for deg!

Kurset passer også for deg som ønsker å lære hunden din gode vaner på tur FØR problemene oppstår. Vi jobber med å lære hunden din gode tur- og passeringsvaner og gjøre hunden din trygg på hvordan vi ønsker den skal oppføre seg ved passeringer. Du får gode verktøy til å fortsette treningen hjemme. 

Vanskeligheter med å passere andre hunder og trekking i båndet på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet/aggresjon i hundemøter.

I løpet av kurset vil du få en grundig teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å passere hunder og mennesker på en høflig måte. Vi setter av mye tid til praktisk trening.

Kurset tilrettelegges til den enkelte hund, og vi jobber ut i fra det nivået dere befinner dere på. 

------

Dersom du har en hund med alvorlige aggresjonsproblemer vil det være riktigere med en atferdskonslutasjon isteden. Ta kontakt med ansvarlig instruktør for kurset dersom du er usikker på om kurset passer for dere eller ikke.

 

Tilleggsinformasjon

Datoer: 08/02, 15/02, 01/03, 08/03, 15/03 & 22/03 (Ingen kurskveld i uke 8 (22/02) grunnet vinterferie)

Tidspunkt: tirsdager kl. 16.30-17.30

Sted: Kristiansand - vi kommer til å være ulike plasser i Kristiansandsområde, for å trene passering i ulike miljø. Mer info kommer på mail i forkant av kurset.

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema