Visste du at triks bygger bånd og skaper tillit mellom hund og eier? På dette kurset blir det fokus på triks og moro - denne helgen vil du ikke gå glipp av!

Triksekurs med Marianne Elise Methi

Vi tenker ofte på triks som noe unyttig, og derfor er det fort å nedprioritere det for andre "viktigere" øvelser. MEN triks bygger samarbeidet mellom hund og eier og skaper mestringsfølelse, i tillegg til at det kan være grunnferdighet for andre øvelser og/eller styrketrening. Kanksje er det ikke så unyttig som vi skal ha det til likevel?

Triks er en fantastisk måte og bygge bånd og tillit til hundene våre på, og få kan like mye om triks som Marianne Elise Methi. Hun kommer ned til sørlandet for å dele av sin kunnskap og bidra til at enda flere får oppleve hvor gøy det kan være. 

Kurset passer likegodt for deg som er fersk som for deg som har trent litt tidligere og ønsker hjelp på veien videre. Det vil hele tiden jobbes en-til-en, og all trening tilpasses hver enkelt hund. 

 

Om instruktøren: 

Marianne driver Team Bissevov og har selv holdt kurs siden 2008. Hun har selv tre hunder hun trener aktivt og konkurrerer med i rallylydighet, lydighet og kreativ lydighet (Freestyle og heelwork to music). I tillegg har hun også deltatt på bl.a. Norske talenter med hunden sin Vega og hundene hennes har deltatt i flere reklamefilmer, kortfilmer, tv-program og teateroppsetninger. 

Marianne og hundene har sammen en lang merittliste over gode resultater i ulike hundesporter og mesterskap, og her er noe av det; 

  •  Er på landslaget i kreativ lydighet 
  •  Nr 5 i den internasjonale konkurransen i Dogdance (kreativ lydighet) på Crufts 2020 
  •  Nr 7 i nordisk mesterskap i kreativ lydighet
  •  Bronse med det norske landslaget i freestyle i Nordisk 2019
  •  Fire ganger norgesmester i Freestyle med Vega (2017, 2019, 2020 & 2021)

Du finner mer info om Marianne og hundene hennes på hjemmesiden til Team Bissevov

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Datoer: 15/01 & 16/01

Tidspunkt: begge dager kl. 10.00-15.00

Sted: Odderøyhallen, Kristiansand

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema