Er du nysgjerrig på hva smeller er, eller ønsker du tips til hvordan du kan aktivisere hunden din? Bli med på smeller introkurs!

Smellerkurs: introduksjon

Nesearbeid er en enkel og morsom måte å aktivisere hundene på, og det kreves hverken mye tilrigging eller utstyr for å holde på med smeller. 

På dette introkurset tar vi for oss de første stegene for å komme i gang med smeller. Passer for deg som aldri har trent smeller tidligere og vil teste ut om dette kan være noe for dere. 

 

Hva er SMELLER®?

Det er en hundesport der hunden skal søke etter biter av skinn/lær som er tilført ID-lukt fra en fremmed person. Smeller passer for alle hunder uavhengig av rase, størrelse, alder og helse, og er perfekt som aktivisering uansett om man ønsker å konkurrere eller bare trene for gøy!

De aller fleste hunder elsker å trene søk i ulike varianter. Når vi trener nesearbeid får hunden bruke luktesansen sin på en god måte, opplever mestringsfølelse og lærer å jobbe samlet og konsentrert.

 

Tilleggsinformasjon

Datoer: 18/12 & 19/12

Tidspunkt: begge dager kl. 13.30 - 15.30

Sted: Odderøyhallen, Kristiansand

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema