Dette er kurset for deg som har gått kurs unghundkurs eller påbygg valpekurs tidligere, og som ønsker hjelp på veien videre. Det bygge videre hverdagsferdighetene for å få en enda flinkere familiehund.

Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs

Vi legger vekt på å videreutvikle hundens ferdigheter og å trene med forstyrrelser slik at hunden blir enda sikrere. I tillegg skal vi også gå igjennom flere nye øvelser slik at du får inspirasjon til å fortsette treningen. Kurset tilpasses individuelt etter ønsker og behov, og alle øvelser tilpasses til ekvipasjens nivå.

Sentrale temaer vil være:

 •  Belønning og lekeutvikling
 •  Gå pent i bånd
 •  Passering
 •  Innkalling
 •  Selvkontrolløvelser 
 •  Aktivisering 

Noe av den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold, er å ta deg tid til å lære hunden gode hverdagsferdigheter.

 

 

 

Dersom du ønsker å gå videre etter endt kurs eller er usikker på hvilket kurs du skal melde deg på, bygger vi på trinnsystem for å gjøre det enkelt for deg å finne det kurset som passer for dere; 

 •  Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs (for deg som ikke har gått kurs tidligere) og Påbygg valpekurs (for deg som har gått valpekurs med hunden din)
 •  Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs


NB! Har du en unghund eller en voksen hund, og ønsker å starte treningen uten å ha deltatt på valpekurs tidligere, starter du på trinn 2 "unghundkurs". 

 

 

Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Hverdagslydighet, pakke 1 - 3500,-
  Inkluderer kursene unghundkurs og nybegynner hverdagslydighetskurs.  
 •  Hverdagslydighet, pakke 2 - 3500,-
  Inkluderer kursene nybegynner hverdagslydighetskurs og videregående hverdagslydighetskurs.

 •  Hverdagslydighet, pakke 3 - 5000,-
  Inkluderer kursene Unghundkurs, nybegynner hverdagslydighetskurs og videregående hverdagslydighetskurs

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

- Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs har fokus på "vanlige" utfordringer i unghundtiden, som bl.a. gå fint i bånd og passering av andre hunder. Passer for unghunder og voksne hunder som ikke har gått valpekurs tidligere. 

Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs er for deg som tidligere har gått et av kursene i hverdagslydighet trinn 2, påbygg valpekurs eller unghundkurs, og som ønsker å lære enda mer. Det blir noe nytt og noen øvelser bygges videre på, men alt passer for familiehunden. Finnes som ukeskurs og helgekurs. 

Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs er for deg som har gått noen kurs tidligere, enten nybgynner hverdagslydighetskurs eller har gått tilsvarende kurs en annen plass, og som ønsker å komme enda lenger. Øvelsene skal nå settes sammen eller utfordres i vanskeligere miljøer.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 25/01, 01/02, 08/02, 15/02, 01/03 & 08/03

Tidspunkt: tirsdager kl. 20.30-21.30

Sted: Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema