Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs
 
På våre valpekurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På valpekurset vil du lære om:

 •  Belønningsutvikling – Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
 •  Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
 •  Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
 •  Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk, ikke stjele mat etc.
 •  Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig i møtesituasjoner på tur.
 •  Miljøtrening og sosialisering – hva bør valpen oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
 •  Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.

Valpekurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd alder. Har du hund over 6 mnd ta kontakt med oss. Med litt tilpasninger så går det ofte greit også med eldre valper. Valpekurset er et kurs for hund med familie. Familiemedlemmer er derfor velkommen til å delta uten ekstra kostnad.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

 

Dersom du ønsker å gå videre etter endt kurs eller er usikker på hvilket kurs du skal melde deg på, bygger vi på trinnsystem for å gjøre det enkelt for deg å finne det kurset som passer for dere; 

 •  Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs (for deg som ikke har gått kurs tidligere) og Påbygg valpekurs (for deg som har gått valpekurs med hunden din)
 •  Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs


Anbefalt litteratur:

 

Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Valpepakke 1 - 3000,-
  Inkluderer kursene "ny valp: sosialisering & miljøtrening" og "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs".
   
 •  Valpepakke 2 - 3500,-
  Inkluderer kursene "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".

 •  Valpepakke 3 - 4500,-
  Inkluderer kursene  "valpekurs: sosialisering", "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

Ny valp: sosialisering & miljøtrening er for valper i alderen 8 til 20 uker med deres familier, og har fokus på sosialisering og miljøtrening

Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs har fokus på øvelser for å få en hverdagslydig hund, samt litt sosialisering. Kurset finnes som både ukeskurs og helgekurs.

 - Hverdagslydighet trinn 2: Påbygg valpekurs er for deg som ønsker å fortsette på kurs etter endt valpekurs. Her bygger vi videre på øvelsene vi gikk gjennom på kurset "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs", samt noen nye øvelser og litt passering.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 06/01, 13/01, 27/01, 03/02, 10/02 & 17/02 NB! Ingen kurs i uke 3 (20/01).

Tidspunkt: torsdager kl. 16.45-17.45

Sted: Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema