Kunne du tenke deg å lære mer om hvordan du kan stimulere hunden din mentalt? På dette kurset får du en smakebit på ulike måter du enkelt kan gjennomføre i hverdagen.

Enkel aktivisering for familiehunden

Alle hunder trenger både fysisk og mental stimuli for å få tilfredsstilt sine behov. Vi er ofte veldig flinke til å ta hunden med på lange turer, men glemmer gjerne litt bort den mentale biten. 

Mental stimulering kan være så mangt. På dette kurset fokuserer vi på ulike måter å få hunden til å bruke hodet, og mye av det vi går gjennom er ikke spesielt tidkrevende og passer inn i hektiske hverdager. 

Noe av det vi skal gå gjennom er 

  •  Nesearbeid
  •  Shaping 
  •  Styrketrening


Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta på dette kurset, og  det passer for alle hunder uansett rase, størrelse og alder. Dere vil få gode innlæringsmetoder og verktøy som gjør at dere kan fortsette treningen på egenhånd etter endt kurs. 

Vi har små kursgrupper og familiemedlemmer er velkomne til å delta uten ekstra kostnad.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 11/11, 18/11, 25/11, 02/12 & 09/12

Tidspunkt: torsdager kl. 20.30-21.30

Sted: Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema