Sosialiseringskurs for valper fra 8-12 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen!

Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening

Visste du at valper har en kritisk sosialiseringsperiode, og at valpens opplevelser og erfaringer i denne perioden kan påvirke valpen resten av livet? 

De fleste valpeeiere vet godt at valpen bør sosialiseres, men hva er egentlig god og riktig sosialisering? Hva bør valpen oppleve og hva skal prioriteres? Dette kurset fokuserer på strukturert sosialisering og miljøtrening, slik at problemer forebygges og valpen din får best mulig start. 

Selve sosialiseringsperioden er fra ca. 3 til 12-16 uker (det varierer litt). Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør nye hundeeiere utnytte tida fra valpen er 8 til 12-16 uker på best mulig måte for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser ift mest mulig av det valpen vil støte på gjennom livet!

På dette kurset vil du lære hvorfor og hvordan du sosialiserer valpen din på en god og trygg måte. Hva som bør prioriteres og hva som bør unngås. Vi bruker lek som basis for miljøtilvenning, sosialisering og å bygge en god relasjon til deg som hundeier. Valpen vil oppleve masse mestring, og lære at du er morsom og trygg.  Det viktigste for valper er trygghet og et godt bånd mellom deg og hunden- får du til det, så vil du og valpen være bedre rustet til annen trening!

Du vil lære:

  • Hva er god sosialisering og miljøtrening
  • Hva er viktigst i valpens første uker
  • Hvordan lære valpen god sosial adferd
  • Enkle grep for å forebygge problemadferd
  • Lese kroppsspråket til valpen
  • Hvordan utvikle gode belønninger

Dette kurset er for valper fra 8 til 12-14 uker gamle. 

Du får best utbytte av kurset om du følger opp eller kombinerer med et Valpekurs. Melder du deg på Ny Valp: Miljøtrening & Sosialisering + Valpekurs får du disse kursene til pakkepris kr. 3000,-. Skriv inn rabattkode "pakkepris valp" i rabattkodefeltet ved påmelding.

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder kl. 17.30-18.15 (mandager)

29 nov

6 des

13 des

20 des

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.