Det å lære hunden din god hverdagslydighet er den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold!

Hverdagslydighetskurs
Noe av den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold, er å ta deg tid til å lære hunden din gode hverdagsferdigheter.
 
På hverdagslydighetskurset lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker som forbereder hunden på det som skjer i hverdagen. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På kurset vil du kunne lære om:

 • Belønningsutvikling – Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
 • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
 • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
 • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk. Ikke stjele mat etc.
 • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig i møtesituasjoner på tur.
 • Miljøtrening og sosialisering – hva bør hunden oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
 • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.
Vårt fokus ligger imidlertid først og fremst på at DU som hundeeier skal lære deg effektive treningsprinsipper som vil gjøre deg istand til å takle nye utfordringer på egenhånd også etter kurset.
 
Hverdagslydighetskurset passer for hunder i alle aldre og alle raser :-)
Dette er et kurs for hund med familie. Familiemedlemmer er derfor velkommen til å delta uten ekstra kostnad. Endringer vil kun bli gjort hvis vi på grunn av korona må begrense antall som møtes på et sted.

 

Hvorfor velge hverdagslydighetskurs hos oss?

 • Maks 4 deltagere per instruktør, mye individuell oppfølging
 • Fokus på nok avstand mellom vær ekvipasje, for så å gradvis jobbe oss nærmere
 • Oppsummering etter vær kurskveld med tekst og VIDEO
 • Belønningsbaserte metoder med fokus på mestring for både to- og firbente

 

Anbefalt litteratur:
 

Tilleggsinformasjon

utgangspunktet er hele familien velkommen på våre kurs, men hvis vi på grunn av korona må begrense antall som møtes kan dette bli endret.

Kurset vil i hovedsak foregå utendørs på Årnes.

Kurset går over 7 onsdager, 17:00-18:15

Datoer

- 15.September

- 22.September

- 29.September

- 06.Oktober

- 13.Oktober

- 20.Oktober

- 27.Oktober

Instruktør er Katrine Dalen

Etter påmelding vil du i løpet av noen dager motta en mail med et lite spørreskjema, vi ber deg holde øye med "søppelpost"/"spam" om du ikke mottar mailen i din vanlige "innboks" :)

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.