Har du blitt "bitt av agilitybasillen" og ønsker å fortsette treningen sammen etter endt nybegynnerkurs?

Agilitytrening

Agility er en hundesport som bygger på samarbeid og kommunikasjon mellom hund og fører, og passer for alle hunder, uansett rase, alder og størrelse. Når hunden får oppgaver den mestrer bygger vi også selvtillit, noe som gjør at det er bra også for forsiktige og usikre hunder.  De aller fleste hunder syns agility er kjempe gøy!

I tillegg til å være en fysisk aktivitet er det også mentalt krevende for hunden, noe som gjør at den blir sliten i både i hodet og kroppen. 


Treningene vil fokusere på ulike grunnferdigheter og øvelser, handling/føring fra fører og flyt i banen. Alle øvelser og kombinasjoner tilpasses nivået til hver enkelt hund, og eventuelle ønsker underveis. Det vil alltid være instruktør til stede, som kan hjelpe dere underveis. 

Det settes opp trening en gang i uka, og du melder deg på for en måned av gangen (fire uker). Begrenset antall plasser. 


Det er krav om gjennomført nybegynnerkurs i agility (f.eks "agility fra start" eller tilsvarende) for å delta på trening. Bli med på kurset vårt "agility fra start" for å teste ut om dette kan være noe for deg og hunden din. 

 

Tilleggsinformasjon

Datoer: 23/09, 30/09, 14/10 & 28/10

NB! ingen i uke 40 (07/10) grunnet høstferie og ingen kurskveld i uke 42 (21/10) grunnet at jeg er bortreist.

Tidspunkt: torsdager kl. 20.00 - 21.30

Sted: Hamresanden / Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema