Kunne du tenke deg å teste ut agility med hunden din?

Agility fra start

Agility er en hundesport der hunden, i samarbeid med fører, skal komme seg feilfritt gjennom en nummerert bane med ulike hinder. Detter er derfor en hundesport som bygger på samspill mellom hund og hundefører, og innebærer at hunden kan mer enn å gjennomføre hinderne. Vi som fører må kunne formidle hvor hunden skal, hvilket hinder den skal ta og hvordan det skal utføres.


Gode grunnferdigheter er nøkkelen for å skape et stabilt fundament og forståelse for oppgaven og gjør det enklere når hinder skal settes sammen til kombinasjoner og baner. Mye av denne treningen kan gjøres fra tidlig alder og hjemme i stua uten for mye utstyr. 

På kurset kommer vi til å gå gjennom ulike øvelser for å bygge gode agilityferdigheter, samt starte på innlæringen av noen av hinderne. 

Det er ingen krav til forkunnskaper, og hunden trenger ikke være fylt et år. Alle øvelser tilpasses hundens alder og ferdighetsnivå. 

Tilleggsinformasjon

Datoer: 16/09, 23/09, 30/09, 14/10 & 28/10

NB! ingen kurskveld i uke 40 (07/10) grunnet høstferie og ingen kurskveld i uke 42 (21/10) grunnet at jeg er bortreist.

Tidspunkt: torsdager kl. 17.30 - 19.00

Sted: Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.