Dette er kurset for deg som har gått valpekurs med hunden din og som vil lære mer for å få en enda flinkere familiehund. Vi bygger videre på de ulike hverdagsferdighetene du har lært tidligere.

Hverdagslydighet trinn 2: Påbygg valpekurs

På dette kurset bygger vi videre på det du lærte på "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs". Du lærer om viktige hverdagsferdigheter som en god familiehund trenger, blant annet innkalling, gå pent i bånd, passeringstrening, selvbeherskelse m.m. 

Kurset passer for deg som tidligere har deltatt på "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og som ønsker å trene enda mer hverdagslydighet sammen med hunden din. Innhold tilpasses til deres behov og hverdagsutfordringer!

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Dersom du ønsker å gå videre etter endt kurs eller er usikker på hvilket kurs du skal melde deg på, bygger vi på trinnsystem for å gjøre det enkelt for deg å finne det kurset som passer for dere; 

 •  Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs (for deg som ikke har gått kurs tidligere) og Påbygg valpekurs (for deg som har gått valpekurs med hunden din)
 •  Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs


NB! Har du en unghund eller en voksen hund, og ønsker å starte treningen uten å ha deltatt på valpekurs tidligere, starter du på trinn 2 "unghundkurs". 

 

Anbefalt litteratur:

BEST HVER-DAG! Hverdagslydighet for valper og voksne hunder (Maria Brandel & Siv Svendsen)


Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Valpepakke 1 - 3000,-
  Inkluderer kursene "valpekurs: sosialisering" og "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs".
   
 •  Valpepakke 2 - 3500,-
  Inkluderer kursene "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".
 •  Valpepakke 3 - 4500,-
  Inkluderer kursene  "valpekurs: sosialisering", "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs"

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

Ny valp: sosialisering & miljøtrening er for valper i alderen 8 til 20 uker med deres familier, og har fokus på sosialisering og miljøtrening

Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs har fokus på øvelser for å få en hverdagslydig hund, samt litt sosialisering. Finnes som ukeskurs og helgekurs. 

 - Hverdagslydighet trinn 2: Påbygg valpekurs er for deg som ønsker å fortsette på kurs etter endt valpekurs. Her bygger vi videre på øvelsene vi gikk gjennom på kurset "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs", samt noen nye øvelser og litt passering.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 12/10, 19/10, 26/10, 02/11, 08/11 & 16/11

Tidspunkt: tirsdager kl. 20.30-21.30. NB! femte kurskveld (08/11) er det mandag kl. 20.00 - 21.00

Sted: Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema