Sosialiseringskurs for deg som har valp i alderen 8-20 uker, og som ønsker å gi den en god og trygg start på livet!

Ny valp: sosialisering & miljøtrening

Visste du at valper har en kritisk sosialiseringsperiode, og at opplevelser og erfaringer den opplever i denne perioden påvirker valpen resten av livet? 

Sosialiseringsperioden varer fra ca. 3 til 12-16 ukers alder (varierer fra individ til individ). I denne perioden er valpen nysgjerrig, og har en trang til å utforske. Valpen undersøker da gjerne nye ting og tar kontakt med nye dyr og mennesker, det fordi nysgjerrigheten er større enn frykten for det ukjente. Dette endrer seg gradvis etter hvert som "sosialiseringvinduet" lukkes og valpen utvikler større usikkerhet og skepsis til nye ting.

Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør vi som hundeeiere utnytte tida fra valpen er 8 til 12-16 uker på best mulig måte for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser. 

På dette kurset vil du lære hvorfor sosialisering er så viktig og hvordan sosialisere valpen på en god og trygg måte. Gjennom lek og gode opplevelser vil valpen din lære om verden rundt seg, å utforske nye ting, å ta kontakt og komme til deg. Trygghet og en god relasjon mellom hund og eier er noe av det viktigste for valpen, og gir et godt utgangspunkt for videre trening. 

Du vil lære:

 • Hva er god sosialisering og miljøtrening
 • Hva er viktigst i valpens første uker
 • Hva belønning er for valpen
 • Lese kroppsspråket til valpen
 • Hvordan forsterke ønsket atferd og skape gode vaner

 

 

Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Valpepakke 1 - 3000,-
  Inkluderer kursene "ny valp: sosialisering & miljøtrening" og "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs". 
   
 •  Valpepakke 2 - 3500,-
  Inkluderer kursene "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".

 •  Valpepakke 3 - 4500,-
  Inkluderer kursene  "valpekurs: sosialisering", "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

Ny valp: sosialisering & miljøtrening er for valper i alderen 8 til 20 uker med deres familier, og har fokus på sosialisering og miljøtrening

Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs har fokus på øvelser for å få en hverdagslydig hund, samt litt sosialisering. Kurset finnes som både ukeskurs og helgekurs.

 - Hverdagslydighet trinn 2: Påbygg valpekurs er for deg som ønsker å fortsette på kurs etter endt valpekurs. Her bygger vi videre på øvelsene vi gikk gjennom på kurset "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs", samt noen nye øvelser og litt passering.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 25/11, 30/11, 07/12 & 14/12

Tidspunkt: første kurskveld er torsdag kl. 19.15-20.15 og resterende kurskvelder er tirsdager kl. 18.00-19.00

Sted: Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.