Trekker hunden i båndet, eller har dere problemer når dere passerer andre hunder? Har du gått på kurs eller tatt privattimer og fått verktøy til å jobbe med dette? På denne treningsgruppen kan du jobbe med disse verktøyene i trygge situasjoner med veiledning fra instruktør. Vi legger opp treningen i miljø, utendørs på forskjellige steder hver gang.

Treningsgruppe for gå pent i bånd og passering!

Er du i prosess med å jobbe med at hunden trekker i båndet eller synes det er utfordrende å passere andre hunder? Har du fått hjelp av en instruktør med utfordringen og ønsker konkrete situasjoner hvor det er mulig å jobbe videre med dette? 

På denne treningsgruppen er det nettopp dette som er temaet, og du vil møte ekvipasjer som jobber med det samme som deg. På denne måten kan alle hjelpe hverandre på veien mot å lykkes, og du som hundeeier øver deg på å bruke de forskjellige teknikkene som fungerer best for din hund. 

Vi legger opp til trygge treningssituasjoner hvor forskjellige hunder får passere hverandre og vi får tatt båndtreningen ut i miljø - som er litt mer krevende enn å trene inne i en hall. 

Det er lagt opp til 4 treningsdager med to uker i mellom, vi møtes annenhver tirsdag.

Kan dette være noe for dere? Meld på for å bli med å trene.

Har du vært med på denne treningsgruppen før er det ingen hindring, siden dette ikke er et tradisjonelt kurs med forskjellige oppgaver vil du bare få mer ut av det dersom du er med flere ganger! Her skal vi kun jobbe med å få hunder og eiere tryggere på tur og i passeringssituasjoner.

Hvis du ikke har vært på kurs eller fått verktøy å jobbe med på forhånd er du velkommen til å være med dersom vi setter opp en privattime i forkant. På denne måten får du verktøyene du og din hund trenger for å få mest ut av treningsgruppen.

Treningsgruppen passer ikke for deg som har en aggressiv hund - ta kontakt for privattimer slik at vi kan jobbe nøye og konkret med denne utfordringen før du går ut i situasjoner med andre hunder. På den måten unngår vi å sette hund og fører i situasjoner dere ikke er klare for.

Tilleggsinformasjon

Vi møtes 18.00 og holder på til ca 19.30.

Vi møtes på forskjellige steder hver gang, beskjed om dette kommer ved kursstart.

Datoer:

24/8

7/9

21/9

5/10

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.