Har du lyst til å ha det gøy med din hund i sommer og utvikle ferdigheter i ulike hundesporter?

Sommercamp: Gøy med hund & hundesport - Videreutvikling

Sommercamp: Gøy med hund & hundesport -  Videreutvikling

Velkommen til Sommercamp med ferdighetsutvikling!
På denne sommercampen går vi litt mer i dybden. Du får fortsatt prøve på ulike hundesporter og måter å aktivisere din hund på for å få en lykkelig og sliten hund! Her tar vi for oss utvalgte temaer og øvelser for å bygge mestring og forståelse, samtidig som vi tar tak i alt fra nyinnlæring til detaljer og videreutvikling.
 
Det er anbefalt om du og hunden din har vært med på et agility eller rallykurs tidligere, men vi legger til rette for hver enkelt. Anbefalt alder på hunden er et år, uansett vil alle øvelser tilpasses hundens alder og ferdighetsnivå. 

Vi jobber både i grupper og 1 til 1.

I løpet av dette kurset vil vi blant annet se nærmere på:

  • Triks og aktivisering
  • Rallylydighet
  • Agility

Om triks og aktivisering

Aktivisering kan være alt fra balansetrening, innlæring av morsomme triks, og nesearbeid.

På kurset kan du blant annet lære hvordan du kan få frem morsomme og imponerende triks og aktiviseringsøvelser. Innlæring av triks er en uhøytidelig og nyttig måte å få et godt samarbeid med hunden. Kanskje finner du og hunden din et nytt favoritt-triks dere kan briljere med? 

Om agility

Agility er en hundesport der hunden, i samarbeid med fører, skal komme seg feilfritt gjennom en nummerert bane med ulike hinder.

Dette er en hundesport som bygger på samspill mellom hund og hundefører. Der skal vi formidle hvor hunden skal, hvilket hinder den skal ta og hvordan det skal utføres. Velkommen til verdens beste hundesport! 

Om rallylydighet:

Rallylydighet er en hundesport som passer alle hunder og eiere uansett alder og rase.

I denne hundesporten går du og hunden en bane med ulike skilt, hvor dere skal utføre oppgaven som står på skiltet. Rallylydighet er en kombinasjon av hverdagslydighet, agility og lydighet. Sporten har fokus på mestring, glede og samspill og å skape god kontakt med hunden. Er det en hundesport du bør prøve – er det denne. Dette blir garantert gøy!

 

Tilleggsinformasjon

Kun 4 plasser!

Sted: Skien/Porsgrunn.

Datoer og tid:

Fredag: 02.07.21. Kl. 16:00-17:45

Lørdag: 03.07.21. Kl. 14:00-17:00

Søndag: 04.07.21. Kl. 14:00-17:00

Deltagere faktureres hall leie kr 185,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema