Nylig fått deg valp, og jobber turnus eller av andre grunner har full eller uforutsigbar timeplan? Bli med på helgekurs, og gi valpen en god start på livet!

Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs helg
 
På våre valpekurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På valpekurset vil du lære om:

 •  Belønningsutvikling – Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
 •  Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
 •  Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
 •  Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk, ikke stjele mat etc.
 •  Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig i møtesituasjoner på tur.
 •  Miljøtrening og sosialisering – hva bør valpen oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
 •  Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.

Valpekurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd alder. Har du hund over 6 mnd ta kontakt med oss. Med litt tilpasninger så går det ofte greit også med eldre valper. Valpekurset er et kurs for hund med familie. Familiemedlemmer er derfor velkommen til å delta uten ekstra kostnad.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

 

Dersom du ønsker å gå videre etter endt kurs eller er usikker på hvilket kurs du skal melde deg på, bygger vi på trinnsystem for å gjøre det enkelt for deg å finne det kurset som passer for dere; 

 •  Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs (for deg som ikke har gått kurs tidligere) og Påbygg valpekurs (for deg som har gått valpekurs med hunden din)
 •  Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs

 

 

 
Anbefalt litteratur:
 


Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Valpepakke 1 - 3000,-
  Inkluderer kursene "ny valp: sosialisering & miljøtrening" og "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs".
   
 •  Valpepakke 2 - 3500,-
  Inkluderer kursene "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs"

 •  Valpepakke 3 - 4500,-
  Inkluderer kursene  "valpekurs: sosialisering", "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs" og "hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

Ny valp: sosialisering & miljøtrening er for valper i alderen 8 til 20 uker med deres familier, og har fokus på sosialisering og miljøtrening

Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs har fokus på øvelser for å få en hverdagslydig hund, samt litt sosialisering. Kurset finnes som både ukeskurs og helgekurs.

 - Hverdagslydighet trinn 2: Påbygg valpekurs er for deg som ønsker å fortsette på kurs etter endt valpekurs. Her bygger vi videre på øvelsene vi gikk gjennom på kurset "hverdagslydighet trinn 1: valpekurs", samt noen nye øvelser og litt passering.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 26/06 & 27/06

Tidspunkt: kl.10.00 - 13.00 begge dager

Sted: Hamresanden / Tveit

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.