Er det utfordrende å gå forbi andre hunder, folk, syklister, joggere, biler etc på tur? Er turen blitt mer stress enn hygge? Da kan dette kurset passe for deg!

Passeringskurs

Har hunden din utfordringer med å gå pent i bånd, og/ eller passere hunder, mennesker eller kjøretøy?

Du er ikke alene! Vanskeligheter med å passere andre hunder/ mennesker på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine.

Dette kurset er for hunder som blir overivrige eller usikre i møte med andre hunder og/ eller personer. Iløpet av kurset vil du få en god teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å passere hunder og mennesker på en roligere måte, uten å utagere. Kurset passer også for deg som vil forebygge passeringsproblemer. 

På kurset har vi få deltakere og legger til rette for hvert individ.

Eier og hund skal lære metoder som gjør dere begge i stand til å håndtere passeringssituasjoner bedre. All trening foregår selvfølgelig med belønningsbaserte metoder. Målet med dette kurset er å lære deg hvordan du kan endre hundens forventninger og adferdsmønster når den ser andre hunder/ mennesker, og gi deg verktøy til å fortsette treningen også etter kurset. Vi hjelper deg på veien til en roligere hund og en bedre hverdag! 

På kurset må hunden kunne være sammen med andre hunder inne i hall og ute, men på god avstand. (Dersom dette er for utfordende for hunden din bør du booke en adferdskonsultasjon isteden). Hunden bør også kunne være i bilen mellom treningsøktene.

Vi tar opp følgende tema:

  • Din hunds språk og atferd
  • Stress, frykt og frustrasjon 
  • Treningsmetoder
  • Utstyr
  • Båndtrening og båndhåndtering
  • Passering

Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser og diplom. Kun 4 deltagere slik at alle får individuell oppfølging. 

NB! Dersom du har en hund med alvorlige frykt- eller aggresjonsproblemer ber vi deg booke en atferdskonsultasjon. Ta isåfall kontakt med ansvarlig instruktør for kurset.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder.

Deltagere faktureres hall-leie kr 95,- i tillegg til kursavgiften.

Sted: Vallermyrene, Porsgrunn

Dato og tid:

Onsdag 2. juni kl 17.30- 18.45

Onsdag 9. juni kl 17.30- 18.45

Onsdag 16. juni kl 17.30- 18.45

Onsdag 23. juni kl 17.30- 18.45

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema