Vil du lære morsomme måter å aktivisere hunden din på i hverdagen? Bidra til at den får brukt både hode og kropp? Da er dette kurset for dere! Ta med familien og bli med på et morsomt kurs sammen med hunden deres!

Triks og moro for hverdagshunden!

De fleste hunder har behov for litt mer aktivisering i hverdagen enn å gå tur. I tillegg til å dekke hundens behov vil aktivisering sammen med familien og hunden gi grunnlag for et godt, konfliktfritt samspill, og ikke minst bidra til at alle har mulighet til å ha det gøy sammen!

Hunden vil få mulighet til å bruke hodet på en god måte, og vil av det bli sliten på en helt annen måte enn ved fysisk trim. En kombinasjon av de to måtene å bli sliten på viser seg å være svært nyttig for hundene - det blir lettere å slappe av!

Dette kurset vil gi deg og familien tips til hvordan dere kan aktivisere hunden på en sunn måte i hverdagen. Jo mer vi er sammen med hunden og gjør morsomme ting som hunden kan være med på - jo mer samhold og kommunikasjon bygger vi med hunden vår. Dette gir seg utslag i en bedre kontakt både på tur, i hverdagen og i treningssituasjon.

Aktivisering av hunden kan være mange ting, og på dette kurset vil du lære om flere ting som kan være nytt, og flere ting som dere kanskje kjenner igjen men som vi kan utvikle og som kan være med å skape variasjon i den aktiviseringen dere allerede gjør med hunden.

På kurset vil vi ha fokus på:

  • Kontakt og oppmerksomhet – er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det.
  • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger metal stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.
  • Søksutvikling - Nesa er en viktig sans for hunden, få verktøy til hvordan du kan få hunden til å aktivisere nesa si med artige oppgaver. Dette er super hjernetrim for aktive småtasser!
  • Leker du kan leke sammen med hunden din - Det å leke med hunden med en gjenstand er en ting, her lærer du morsomme leker som dere kan gjøre som en aktivitet sammen. 
  • Triks - Vi jobber med noen morsomme triks som hele familien kan gjøre med hunden. Det å trene triks med hunden er en fantastisk mulighet for å utvikle samholdet i hele familien. Moro er det å vise frem til andre også!

Dette er et kurs hele familien er velkomne til å delta på, hvor alle kan få med seg gode tips til å ha det gøy med hunden på en sunn og morsom måte - som samtidig bidrar til at hundeholdet generelt blir rolig og balansert.

Tilleggsinformasjon

Kurset vil gå over 6 kvelder, 1 kveld i uken (onsdager).

Tidspunkt til være fra 17.15 til 18:45.

Datoer: 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6 og 23/6

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema