Vet du hvilken belønning hunden din liker aller best, og ikke minst hvordan du bruker den - da tar du treningen din til nye høyder! På dette kurset lærer du om belønning både teoretisk og praktisk med individuell oppfølging!

Temakurs: Lek og belønning

Vet du hvilken belønning hunden din liker aller best, og ikke minst hvordan du bruker den - da tar du treningen din til nye høyder!

Vi brenner for å hjelpe deg et steg videre i treningen, og vi vet at økt kvalitet på belønningen er alfa og omega for å få til dette. Det å kunne leke med hunden på en god måte vil gjøre treningen både enklere og morsommere for deg og hunden din.

På dette kurset vil vi gi deg verktøyene for å få til dette, og ikke minst for å kunne jobbe med dette på egenhånd når du trener med hunden din. Vi vil hjelpe deg å se på hundens reaksjoner når den blir presentert for ulike ting, slik at du selv kan kjenne igjen dette og føle deg trygg på å bruke det som et verktøy i treningen din.

 

På kurset vil vi jobbe med dette:

  • Belønningsutvikling -  Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne. Vi bruker tid og finner ut av dette sammen på kurset.
  • Kontakt og oppmerksomhet – er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det
  • Selvbeherskelse  -  vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å si "vær så snill" og vente på "vær så god".
  • Motivasjon – vi vil få deg til å bli enda mer spennende i hundens øyne! Det lønner seg å følge deg, og dette er en følelse vi skal jobbe med å skape i hunden.
  • Struktur - hvordan legge opp treningen på en måte som gjør at du raskere når målene dine

 

 

Kurset passer for alle som har lyst til å lære mer om belønning og trening av egen hund.

 

 

Tilleggsinformasjon

Kurset vil gå over 6 kvelder, 1 kveld i uken (mandag).

Tidspunkt til være fra 19:15 til 20:45.

Datoer: 19/4, 26/4, 3/5, 10/5, 24/5 og 31/5

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema