Dette er kurset for deg med en ung eller voksen hunden som ikke har deltatt på kurs tidligere, og som vil komme i gang med hverdagslydighetstreningen.

Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs

På unghundkurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blandt annet med innkalling, gå pent i bånd, passeringstrening, hilse pent, selvbeherskelse m.m. 

Unghundkurset passer for deg som har en fersk hund som ikke har vært på valpekurs da den var liten, uansett nåværende alder på hunden. Innhold tilpasses til deres behov og hverdagsutfordringer!

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. Dersom du ønsker å gå videre etter endt kurs eller er usikker på hvilket kurs du skal melde deg på, bygger vi på trinnsystem for å gjøre det enkelt for deg å finne det kurset som passer for dere; 

 •  Hverdagslydighet trinn 1: Valpekurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs (for deg som ikke har gått kurs tidligere) og Påbygg valpekurs (for deg som har gått valpekurs med hunden din)
 •  Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs (ukeskurs eller helgekurs)
 •  Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs


NB! Har du en unghund eller en voksen hund, som du tidligere har gått valpekurs med og ønsker å fortsette treningen skal du gå videre på "Hverdagslydighet trinn 2: påbygg valpekurs".  

 

Anbefalt litteratur:

BEST HVER-DAG! Hverdagslydighet for valper og voksne hunder (Maria Brandel & Siv Svendsen)


Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Hverdagslydighet, pakke 1 - 3500,-
  Inkluderer unghundkurs og nybegynnerkurs. 

 • Hverdagslydighet, pakke 2 - 3500,-
  Inkluderer kursene nybegynnerkurs og videregåendekurs.

 •  Hverdagslydighet, pakke 3 - 5000,-
  Inkluderer kursene Unghundkurs, nybegynnerkurs og videregåendekurs

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

- Hverdagslydighet trinn 2: Unghundkurs har fokus på "vanlige" utfordringer i unghundtiden, som bl.a. gå fint i bånd og passering av andre hunder. Passer for unghunder og voksne hunder som ikke har gått valpekurs tidligere. 

- Hverdagslydighet trinn 3: Nybegynnerkurs er for deg som tidligere har gått "valpekurs: hverdagslydighet trinn 2" eller unghundkurs, og som ønsker å lære enda mer. Det blir noe nytt og noen øvelser bygges videre på, men alt passer for familiehunden. Finnes som ukeskurs og helgekurs. 
 

Hverdagslydighet trinn 4: Videregåendekurs er for deg som har gått noen kurs tidligere, enten nybgynner hverdagslydighetskurs eller har gått tilsvarende kurs en annen plass, og som ønsker å komme enda lenger. Øvelsene skal nå settes sammen eller utfordres i vanskeligere miljøer.
Tilleggsinformasjon

Datoer: 08/04, 15/04, 22/04, 29/04, 06/05, 20/05 & 27/05

Tidspunkt: torsdager kl. 18.45 - 19.45

Sted: Tveit

NB! ingen kurskveld 13/05 grunnet Kristi himmelfartsdag

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.