Er du interessert i søk og nesearbeid? På dette temakurset vil vi jobbe med å utvikle en skikkelig bra markering så du aldri er i tvil når hunden din finner!

Temakurs: Markering

 

Hunden din elsker å søke! Hunden din er allerede snuse-ekspert, den bruker nesen sin til å finne frem til spennende ting hele tiden. Når vi trener søk ønsker vi at hunden skal søke etter det vi vil. På dette temakurset vil vi lære hunden å vise oss når den har funnet rett ved å markere tydelig. 

Vi vil jobbe med å lære hunden din en god markering, slik at den får vist deg når den har funnet! En solid og trygg markering er fundamentet for en god søkshund og samarbeid mellom hund og fører, slik at du aldri er i tvil om når hunden din har gjort et funn. 

Vi vil jobbe med at hunden skal ha en knallbra markering i ulike miljøer og situasjoner.

Dette kurset legger et godt grunnlag for videre søk- og sportrening. Vi vil fokusere på å lære hunden en passiv markering, men du kan selv velge om du vil ha en frysmarkering, sitt eller dekkmarkering.

Vi kommer blant annet til å jobbe med: 

  • Markering på kong
  • Markering på mynt 
  • Markering i bane
  • Belønningsutvikling

Dette kurset passer for alle hunder i alle aldre og alle nivåer. Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning. 

 

Tilleggsinformasjon

TID og DATO:

Lørdag 13.02 13:30 - 16.00

Søndag 14.02 13:30 - 16.00

STED:

Vallemyrene, Porsgrunn

PRIS:

1250 kr

Hall-leie kr 145,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema