Føler du at treningen har stoppet opp og at du ikke kommer videre? Vi har alle vært der! Motivasjonen forsvinner, vi slurver med kriteriene, følger ikke den opprinnelige treningsplanen og med dette utvikles raskt en ond sirkel. Her vil du få verktøy til hvordan du kan trene hunden din innenfor det du ønsker for å nå dine egne mål.

Bli en bedre hundetrener på 6 uker

Føler du at treningen har stoppet opp og at du ikke kommer videre? Vi har alle vært der!
Motivasjonen forsvinner, vi slurver med kriteriene, følger ikke den opprinnelige treningsplanen og med dette utvikles raskt en ond sirkel.
Har du lyst til å utvikle kunnskapen din innenfor hundetrening? Har du lyst til å jobbe med strukturen i treningen din?
Her vil du få verktøy til hvordan du kan trene hunden din innenfor det du ønsker for å nå dine egne mål.

På dette kurset går vi i dybden på treningen din, relasjonen og samarbeidet mellom deg og din hund.
Hvordan komme videre i treningen på strukturert, effektiv og inspirerende måte.
For å gjenskape treningsglede og motivasjon!

Kurset vil gi deg kunnskaper om hva som er viktig å tenke på når du trener hund på forskjellige nivåer, og hvordan du som hundetrener skal hjelpe hunden din til å forstå hva du vil og ikke minst vise frem hva den kan. Vi vil se på hvordan du kan få hunden til å ønske å jobbe sammen med deg og på den måten utvikle selvtilliten til både hund og fører.

Vi tar for oss følgende temaer:

 • Belønningsutvikling -  Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne. Vi bruker tid og finner ut av dette sammen på kurset.
 • Kontakt og oppmerksomhet – er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det.
 • Gå i senga – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. 
 • Kroppsspråk -lær å lese hundens språk bedre, vi jobber med at du som hundeeier skal bli kjent med hunden din for å komme dit akkurat dere har lyst til å være! 
 • Utvikle deg som hundetrener – timing på belønninger, dine kriterier og hvordan sikte mot en ryddig økt som skaper masse progresjon i treningen! 
 • Selvbeherskelse  -  vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å si "vær så snill" og vente på "vær så god". 
 • Motivasjon – vi vil få deg til å bli enda mer spennende i hundens øyne! Det lønner seg å følge deg, og dette er en følelse vi skal jobbe med å skape i hunden. 
 • Hvordan hunden lærer - hvordan forsterke god adferd og få hunden til å jobbe sammen med deg.
 • Gå rundt – vi lærer hunden å kunne løpe rundt forskjellige gjenstander.

 

 Dette kurset passer for deg som ønsker å få hjelp til hvordan du kan strukturere treningen din på en måte at du lettere kan oppnå de resultatene du ønsker - uavhengig av hva du ønsker å trene på. 

 

Dette følger i kursplanen:

 • Deltakerpakke
 • Klikker 
 • Hjemmelekser
 • Hefte som deles ut til deltakerne

Treningen vil legges opp etter hver enkelt ekvipasje, men det vil også være stort fokus på samarbeidslæring. Jeg ønsker å legge til rette for at man skal bli i stand til å hjelpe hverandre videre med treningen. Dette er for at jeg har erfart at man lærer like mye, hvis ikke mer av å se på noen andre og hjelpe de. Dere vil derfor jobbe mye to og to sammen, lære mange forskjellige metoder og kunsten til å kunne bidra i andre sin hundetrening for du ser mer enn den som fører hunden – det er sammen vi blir best!

 

Tilleggsinformasjon

Kurset vil gå over 6 kvelder inne i lokalet vårt på Breiskallen, 1 kveld i uken (mandager).

Tidspunkt til være fra 19:15 til 20:45.

Datoer: 22/2, 1/3, 8/3, 15/3, 22/3 og 29/3.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema