Liker du å trene med hund, eller vil du lære å trene hund, og kunne du samtidig tenke deg å ha muligheten til å lære mer om hester og å ri på turer eller drive med andre morsomme hesterelaterte aktiviteter ? Da er dette leiruka for deg!

En fem dagers leir for deg som er mellom 6 og 16 år og har interesse for både hund og hest

Dette er et leirtilbud for deg som ønsker å kombinere interesse for hund og hest med det å reise på leir sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro. Vi håper at du reiser herfra med nye venner, positive følelser, ny kunnskap  og et ønske om å komme tilbake.

En typisk dag på SOMMERFEST MED HUND OG HEST består av;

  • Klikkertrening med hund
  • Agility
  • Turridning i skog og mark
  • Stell og håndtering av både hund og hest
  • Lek og moro
  • Bading med og uten hund
  • Bålkos
  • Og mye mer

Det er aktiviteter med både hund og hest hver dag. Dagene er fulle av aktivitet og opplevelser!

Det legges opp til en god balansegang mellom læring og trening av dyrene og ren fornøyelse og moro.

Deltakerne sover på rom sammen.

Hundetrening

I øktene med hund lærer barna grunnleggende trening av hund, ved bruk av belønningsbasert trening. Treningen legges opp til det nivået deltakerne befinner seg på, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bli med. Eksempler på ting vi trener på er: triks, grunnferdigheter som sitt, dekk osv, styrke og balanse, agility, rallylydighet. Vi rekker ikke alt på en uke, men legger opp treningen utifra hva deltakerne har gjort og kan fra før av.

Aktivitet med hest

Øktene med hest dreier seg om aktiviteter som turer i skogen, gymkana, voltige og annen moro. Heller ikke for dette kreves det noen forkunnskaper. Vi gjennomgår også hvordan man skal være sammen med og rundt hester, pusser utstyr og gir hestene spa-behandling.

Alle er velkomne! Utenom trening med hund og hest, så blir det rom for å skape gode ferieminner med jevnaldrende, gjennom diverse sosiale aktiviteter og felles måltider. Garantert moro blir det uansett!

Alle låner hund denne uka

Pga logestikk og deltakernes alder vil det ikke være mulig å ha med egen hund på denne uka. Vi har mange hunder til utlån som er vant med settingen og er morsomme å trene med. Du får da samme hund hele uka, så dere rekker å bli godt kjent. Hundene vi låner bort er godt vant med barn og er hyggelige hunder. De går i tillegg sammen i flokk og er rundt oss mye av tiden, også utenom øktene med hundetrening.


Av hester så bruker vi det vi har her på gården, da vi ikke har plass og logistikk til at deltakerne skal ta med egne hester. Vi har til en hver tid mellom 8 og 10 hester her; islandshester, sportsponnier, fjording, døl o.l.For mer informasjon og bilder av hester, hunder, sted og folk; følg oss på facebook og instagram; "Hesjabråten Gård".


Vi har 8 leirplasser med overnatting.Leir med overnatting er for dere i alder 10-16 år. Og 6 leirplasser på dagleir. Dagleir er lov for alle fra 6 år og oppover.

Førstemann til mølla!

Vi har 8 leirplasser med overnatting og 6 plasser på dagleir.


Pris for leir med overnatting søndag til fredag: 4000,-

Pris for dagleir mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag er 600,- per dag eller 2750,- for alle fem dagene.


Lurer du på noe? Trenger du mer informasjon?

Du er velkommen til å ta kontakt med Heidi på telefon 400 41 646 eller heidi@catchhund.no

Bli med på en morsom og spennende leir!

 

 

Tilleggsinformasjon

For de som skal på leir med overnatting så er det oppmøte søndag kl 1645-1715

Vi avslutter fredag kl 16 med en fremvisning og er helt ferdig innen kl 1700.

For de som skal på dagleir så er tidene 0830-1600 alle dagene.Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Fredag vil det være mulig å være med på fremvisning sammen med de som overnatter. Da er vi i så fall ferdig kl 17

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema