Har du utfordringer i hverdagen? Trener du Bruks, LP eller RIK? Har du utfordringer i treningen din eller ønsker hjelp til å utvikle øvelser og få nye verktøy i kassa? Da er dette kurset for deg!

Kurs med Odd Jøran Eide

Vi har vært så heldige å få Odd Jøran Eide på besøk til å holde enda et helgekurs. Dette er en instruktør vi har hatt besøk av tidligere - og tilbakemeldingene er meget positive. Dette gjelder både de som ønsker å jobbe hundesportsrettet eller de som jobber med hverdagsutfordringer.

Dette er en instruktør som kan hjelpe deg enten du trener LP, RIK, bruks eller hverdagslydighet. Gjennom helgen blir det individuelt tilpasset trening etter den enkelte ekvipasjes behov og utgangspunkt. Odd Jøran er dyktig på å lese hund og finne måter hundefører får trent på teknikker for å lykkes. Han har fokus på at for å lykkes må man trene!

Odd Jøran Eide er en dyktig og erfaren instruktør, som er særdeles god på atferd. Han jobber med relasjonen hund-fører og er kreativ og løsningsorientert i møte med enhver utfordring. 

På dette kurset vil du bli utfordret til å tenke selv, gå et skritt eller to ut av komfortsonen og virkelig jobbe med å finne den beste løsningen for deg og din hund. Enten det er å løse et problem, bygge opp en øvelse eller å finne den rette belønningen som gir deg det lille ekstra.

Dette er et kurs for deg som ønsker en god start på treningen, en motivasjonsboost og nye verktøy som du kan ta med deg videre i treningen din.

Odd Jøran har holdt på med hund i mange år, blant annet innenfor mentaltesting og atferd, og videre konkurrert aktivt med egne hunder på flere arenaer. Han har hatt flere hunder han har kommet langt med, og for øyeblikket har han Belgisk fårehund Malinois.

På dette kurset vil du også lære svært mye ved å være observatør, dersom du for øyeblikket ikke har egen hund å gå med.

Dette bør du få med deg!

Tilleggsinformasjon

Kurset legger opp til individuell jobbing, så her kan alle delta uavhengig av utfordring.

Dette er et helgekurs som går over en helg og avsluttes samme helg.

Tid:

Lørdag 13/3 10-16

Søndag 14/3 10-15

8 plasser tilgjengelig på kurset.

Observatørplasser koster 1100 kr per person, mye å lære ved å observere kurs med denne instruktøren.

5 plasser tilgjengelig.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.