De aller fleste hunder elsker å trene søk i ulike varianter, enten det er for aktivisering eller konkurranse. Bli med på våre smellertreninger og la deg fascinere over hundens utrolige luktesans!

Smellertrening

Smeller passer for alle hunder uansett rase og alder. Alle får sin treningstid med mulighet for hjelp, og når det ikke er din tur kan du observere de andre hundene i arbeid. Det er mye læring i å se på andre. For å kunne delta på trening må eier kjenne til smeller og ha deltatt på innlæringskurs / trent smeller tidligere. 

Da det er begrenset antall plasser vil det bli påmelding for hver enkelt trening, og man kan enten betale for en trening av gangen eller kjøpe "klippekort" for ti treninger. "klippekortet" har ingen tidsbegrensning og kan brukes akkurat når det passer for den enkelte. 

 

Hva er SMELLER®?

Det er en hundesport der hunden skal søke etter biter av skinn/lær som er tilført ID-lukt fra en fremmed person. Smeller passer for alle hunder uavhengig av rase, størrelse, alder og helse, og er perfekt som aktivisering uansett om man ønsker å konkurrere eller bare trene for gøy!

De aller fleste hunder elsker å trene søk i ulike varianter. Når vi trener nesearbeid får hunden bruke luktesansen sin på en god måte, opplever mestringsfølelse og lærer å jobbe samlet og konsentrert.

Tilleggsinformasjon

Under ligger det en oversikt over planlagte treninger. Alle treninger legges ut på Catch hundetrening Sørlandet sin facebookside, med påmelding direkte der. Det vil være påmelding etter første mann til mølla prinsippet, og de som eventuelt ikke får plass på en trening vil få første rett til neste trening.

Foreløpige planlagte treninger;

- Tirsdag 05/01 kl. 20.00

- Tirsdag 12/01 kl. 20.00

- Tirsdag 19/01 kl. 20.00

- Tirsdag 26/01 kl. 20.00

Med forbehold om endringer.

Adresse: Solsletta 6B, 4658 Tveit

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen, autorisert instruktør i hundesporten Smeller.

Betaling: 50,- pr trening eller 400,- for 10 treninger (klippekort). Betaling skjer via vipps eller faktura.

Begrenset antall plasser!

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema