Har du valp på mellom 8 uker og 9 mnd? Har du lyst til å ta en søndag og trene sammen med andre valper med instruksjon? På vår valpefest bruker vi 4 timer på å trene på viktige ferdigheter for valpene. Best av alt: du får hjelp fra der du er i treningen, enten du er helt på scratch eller har trent litt fra før!

Valpefest!

Har du og valpen din lyst til å trene litt sammen med andre valper? Plukke opp noen gode tips for videre trening på hjemmebane? Kanskje har dere gått på kurs og vil ha litt repetisjon. Kanskje har dere ikke gått på kurs enda, og ønsker å tjuvstarte på treningen? Å trene sammen med andre valper kan være svært verdifullt, for da kan du som eier få de tipsene du trenger for å skape gode vaner i situasjonene dere møter utenom kurs.

Bli med på moroa! Få plasser tilgjengelig - vi har fokus på å hjelpe dere fra der dere er :) På denne måten kan både de som er helt nye og de som har trent litt fra før få hjelp ut ifra sine forutsetninger.

Her tar vi et dypdykk i viktige temaer for valpetrening gjennom en formiddag sammen. Det vil være en blanding av teori og praktisk trening gjennom dagen. Vi jobber både sammen og individuelt med øvelsene, og legger på de forstyrrelsene og utfordringene som passer hver enkelt hund.

Ingen forkunnskaper kreves - det eneste som er nødvendig er en valp, skikkelig gode godbiter og godt humør! 

Det vil selvsagt hele veien være muligheter for å spørre instruktøren om ting dere lurer på angående generell trening av valpen.

På dette kurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling -  Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne. Vi bruker tid og finner ut av dette sammen på kurset.
  • Kontakt og oppmerksomhet – er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det.
  • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå i senga – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk.
  • Passering av andre hunder – Hvordan jobbe med dette? Hvordan forebygge problemer og lage gode vaner for hunden din i passeringssituasjoner?
  • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger metal stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.
  • Miljøtrening og sosialisering – hva bør hunden oppleve og hva er egentlig god sosialisering?

Dette kurset passer for alle valper og eiere som har lyst til å ha det gøy sammen, og som ønsker å legge det beste grunnlaget for et godt hundeliv. Vi har fokus på at det skal være gøy å jobbe sammen mot målet å trives i hverandres selskap!

Treningen vil legges opp etter hver enkelt ekvipasje, ut ifra alder og mål med hunden. Uavhengig av om du ønsker en familiehund eller konkurransehund er dette en god start.

Dette er et kurs hele familien er velkomne til å delta på, hvor alle kan få med seg gode tips til å ha det gøy med hunden på en sunn og morsom måte - som samtidig bidrar til at hundeholdet generelt blir rolig og balansert.

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over en formiddag

Tidspunkt til være fra 11:00 til 15:00.

Dato er 8/11

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema