Har du lyst til å lære om den morsomme sporten Rallylydighet? Det kreves ingen forkunnskaper, og sporten passer for alle raser. Her er det fokus på å ha det gøy med hunden sin! Kanskje blir du bitt av basillen og ønsker å trene videre? Bli med og prøv da vel!

Rallylydighet nybegynner

Rallylydighet er en morsom og variert hundesport, med elementer både fra agility, lydighet og freestyle. Det skjer mye i rallyringen, så både fører og hund er avhengige av å holde tunga rett i munnen. Banene er aldri satt opp på samme måte, noe som er med å gjør rallysporten så morsom! I tillegg er det på konkurranse stort fokus på glede og samspill - heller enn presisjon. Nettopp derfor er det en hundesport som har hatt en enorm vekst de siste årene, terskelen er ikke så høy for å bli med på moroa! Bli med du også!

På kurset vil vi jobbe med dette:

  • Nyinnlæring av øvelser/momenter i klasse 1
  • Videreutvikling av øvelser i klasse 1
  • Baner som passer for nybegynnere (individuelt lagt opp etter nivå)
  • Vi vil fokusere på fremgang hos hver enkelt og legge tydelige mål for treningen!
  • Treningstips for god flyt i trening
  • Fokus på regelverk for å sikre rett innlæring av øvelser
  • Mestring og motivasjon for hund og fører

Kurset passer for deg som har lyst til å lære om den morsomme sporten Rallylydighet er. Kanskje vil du bruke det til aktivisering eller kanskje har du høyere ambisjoner? 

Dette kurset går over 6 uker, og på disse kursdagene vil du som deltaker få et grundig innblikk i hva Rallylydighet er og hvordan man kan trene på dette. Målet er å gjøre dere godt rustet til å kunne trene alene, i private treningsgrupper eller for eksempel delta på organiserte treninger med en hundeklubb eller liknende.

Treningen vil legges opp etter hver enkelt ekvipasje, det vil også være stort fokus på samarbeidslæring. Vi ønsker å legge til rette for at dere skal bli i stand til å hjelpe hverandre videre med treningen. Dette er for at vi har erfart at man lærer like mye, hvis ikke mer av å se på noen andre og hjelpe de. Dere vil derfor jobbe mye sammen, lære mange forskjellige metoder og kunsten til å kunne bidra i andre sin hundetrening - du ser mer enn den som fører hunden! Det er sammen vi blir best!

Maks 6 deltakere på kurset, for å sikre tett oppfølging og godt med treningstid for alle.

Kurset passer for hunder i alle aldre, og alle raser passer til Rallylydighet!

Meld deg på for å bli med på moroa!

Tilleggsinformasjon

Kurset vil gå over 6 kvelder, 1 kveld i uken (onsdag).

Tidspunkt til være fra 19:15 til 20:45.

Datoer: 6/1, 13/1, 20/1, 27/1, 3/2 og 10/2.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema