Ønsker du å kunne gå på tur uten å bekymre deg for at hunden din får uønskede reaksjoner når dere møter andre hunder eller lignende? Da kan dette være kurset for deg. Kurset passer også for deg som ser at dette kan bli eller er på vei til å bli en utfordring og vil forebygge dette eller stoppe utviklingen.

Passeringstrening - Å møte hunder og andre forstyrrelser på tur.

Har du en hund som stresser, piper, bjeffer og trekker i båndet når dere skal gå forbi andre hunder, folk, syklister, joggere, biler etc på tur? Har turen blitt alt annet enn hyggelig? Da kan dette kurset passe for deg!

Ser du at dette er på vei til å bli en utfordring? Ikke vent - bli med på kurs og lær deg teknikker som kan hjelpe deg å forebygge at det utvikler seg til et problem.

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet/aggresjon i hundemøter.

Iløpet av kurset vil du få en grundig teoretisk og praktisk innføring i hvordan du kan lære hunden din å passere hunder og mennesker på en høflig måte.

Vi setter av mye tid til praktisk trening. Kurset tilrettelegges til den enkelte hund.

Målet med dette kurset er at hunden din skal kunne passere en annen hund uten å gjøre utfall eller ha andre uønskede reaksjoner.

------

Dersom du har en hund med alvorlige aggresjonsproblemer vil det være riktigere med en atferdskonslutasjon isteden (eller i forkant av kurset for å få en vurdering av hunden). Ta isåfall kontakt med ansvarlig instruktør for kurset.

Tilleggsinformasjon

Kurset vil gå over 6 kvelder, 1 kveld i uken (onsdager).

Kun 4 plasser tilgjengelig!

Tidspunkt til være fra 19:15 til 20:45.

Datoer: 17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 17/3 og 24/3

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema