Har du fått en ungdomspøbel? Virker det som alt du har lært valpen er glemt? Ønsker du en harmonisk og trygg familiehund? Da er dette kurset for deg!

Unghundkurs: Fra Valp til Voksen 1

På dette kurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blant annet med:

  • belønningsbasert trening for unghunden
  • innkalling
  • gå pent i bånd
  • passere andre mennesker og hunder
  • ro og kontakt, også rundt forstyrrelser
  • selvbeherskelse 

Du vil også lære om lek, videre sosialisering og miljøtrening, hundens utvikling fra valp til voksen; og hvordan best håndtere den ofte utfordrende ungdomstida med hunden din.

Kurset passer for hunder fra ca 5 måneder og oppover. Vi anbefaler dette kurset etter fullført Valpekurs, for å videreutvikle og vedlikeholde de viktige grunnferdighetene til valpen. (Kurset kan oftest tilpasses eldre hunder også, så ta gjerne kontakt hvis du ønsker å delta med din voksne hund.)

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer men hva DU lærer. Målet er at du skal lære metoder for effektiv og motiverende hundetrening, som gjør deg klar til å takle nye utfordringer og trene videre med hunden din også etter kurset. 

Kursavgiften inkluderer klikker (valgfritt å bruke), skriftlige ressurser, diplom og goodie bag. 
 
NB! Alle våre kurs blir gjennomført i tråd med de anbefalinger som Norges Idrettsforbund har gjort i samråd med Helsedirektoratet, retningslinjene fra Norsk Kennel Klubb og godkjenning fra kommuneoverlegen.
 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 kvelder.

Få plasser, individuell oppfølging.

Sted: Porsgrunn

Teorikveld PÅ NETT- du deltar hjemmefra via PC/ mobil/ nettbrett

Dato og tid:

Tirsdag 5. januar kl 18- ca 20 (online teorikveld)

Tirsdag 12. januar kl 19.15- 20.15

Tirsdag 19. januar kl 19.15- 20.15

Tirsdag 26. januar kl 19.15- 20.15

Tirsdag 2. februar kl 19.15- 20.15

Tirsdag 9. februar kl 19.15- 20.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema