Ønsker du å komme i gang med hverdagslydighetstreningen sammen med unghunden din, eller vil du fortsette treningen etter endt valpekurs? Kanskje har du fått en "ungdomspøbel", eller at det virker det som alt du har lært hunden er glemt? Da er dette kurset for deg!

Unghundkurs

På unghundkurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blandt annet med innkalling, gå pent i bånd, passeringstrening, hilse pent, selvbeherskelse m.m. 

Unghundkurset er tilpasset hunder i alderen 6 måneder og oppover. Kurset passer både dersom du ønsker å forebygge mot problemer, dersom du vil fortsette å jobbe med å lære den unge hunden din gode vaner, og dersom du føler dere har kjørt dere litt fast. Voksne hunder kan også delta på dette kurset. Vi tilpasser til deres behov og hverdagsutfordringer!

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. 

Anbefalt litteratur:

BEST HVER-DAG! Hverdagslydighet for valper og voksne hunder (Maria Brandel & Siv Svendsen)


Vi tilbyr pakkepris dersom du ønsker å delta på flere kurs. 
(skriv eventuelt navnet på pakken du ønsker i feltet for "rabattkode / pakkepris-kode", ved påmelding)

 •  Valpepakke - 2900,-
  Inkluderer ordinært valpekurs (ukeskurs eller helgekurs) og kurset "ny valp: miljøtrening og sosialisering"

 •  Hverdagslydighet, pakke 1 - 3500,-
  Inkluderer 2 av følgende kurs; valpekurs (ukeskurs eller helgekurs), unghundkurs, nybegynner hverdagslydighetskurs eller videregående hverdagslydighetskurs
   
 •  Hverdagslydighet, pakke 2 - 4500,-
  Inkluderer kurset "ny valp: miljøtrening og sosialisering" og 2 av følgende kurs; valpekurs (ukeskurs eller helgekurs), unghundkurs eller nybegynner hverdagslydighetskurs

 •  Hverdagslydighet, pakke 3 - 5000,-
  Inkluderer 3 av følgende kurs; valpekurs, unghundkurs, nybegynner hverdagslydighetskurs eller videregående hverdagslydighetskurs

 •  Hverdagslydighet, pakke 4 - 6000,-
  Inkluderer kurset "ny valp: miljøtrening og sosialisering" og valpekurs og 2 av følgende kurs unghundkurs, nybegynner hverdagslydighetskurs eller videregående hverdagslydighetskurs

 

Oversikt over kursene i pakketilbudene:

"Ny valp: miljøtrening og sosialisering" er for valper i alderen 8 til 16 uker med deres familier, og har fokus på sosialisering og miljøtrening

- Valpekurs har fokus på øvelser for å få en hverdagslydig hund, samt litt sosialisering. 

- Unghundkurs har fokus på "vanlige" utfordringer i unghundtiden, som bl.a. gå fint i bånd og passering av andre hunder. 

- Nybegynner hverdagslydighetskurs bygger videre på noen av øvelsene fra valpekurset og går gjennom noe nytt, men alle øvelsene passer for familiehunden. 

Videregående hverdagslydighetskurs bygger videre på tidligere kurs og passer for deg som har gått litt kurs og trent hverdagslydighet med hunden din tidligere, og som ønsker å lære enda mer. Alle øvelser passer for familiehunden. 

Tilleggsinformasjon

Datoer og tidspunkt:

mandag 19/10 kl. 19.00-20.00

mandag 26/10 kl. 19.00-20.00

mandag 02/11 kl. 19.00-20.00

mandag 09/11 kl. 19.00-20.00

mandag 16/11 kl. 19.00-20.00

mandag 23/11 kl. 19.00-20.00

mandag 30/11 kl. 19.00-20.00

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen

Adresse: Kristiansand

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men det ikke passer eller du ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.