Mangler hunden din fokus og konsentrasjon? Blir hunden din opptatt med noe annet så fort belønningen forsvinner? Skulle du ønske at hunden holdt fokus på deg gjennom hele treningsøkta? Da passer dette kurset for deg!

Fokus og Samarbeid

På dette minikurset vil vi jobbe med å utvikle hundens konsentrasjon og samarbeid. Vi vil lære hunden å holde fokuset på deg gjennom hele treningsøkten, slik at treningen blir effektiv og morsom! En konsentrert hund er engasjert i treningen og holder fokuset på samarbeidet med deg, selv når belønningen forsvinner.

Vi vil lære hunden å svare på vår invitasjon til samarbeid, engasjere seg i belønninger og lek, og holde fokuset på oss og oppgaven. Vi ønsker en hund som holder fokuset fra belønning til belønning!

Ved å lage en god rutine rundt belønninger og trening får vi en hund som er klar til å fortsette å jobbe med fullt fokus umiddelbart etter at den har fått belønning! Treningen blir mye morsommere, mer effektiv (og bedre) når du unngår å mase på hunden for at den skal engasjere seg i deg. Vi vil jobbe med øvelser som bygger engasjement og øker hundens fokus, slik at du får en hund som er oppmerksom på deg akkurat når du trenger det! 

Målsettingen med kurset er å skape et bedre fokus, bedre engasjement og mer effektivt samarbeid.

Vi skal blant annet jobbe med: 

  • Hunden skal være engasjert i treningen
  • Hunden skal jobbe fokusert hele treningsøkten
  • Hunden skal lære å vente/bli uten å miste fokus
  • Hunden skal holde fokus i overganger mellom belønning og arbeid
  • Hunden skal utvikle god selvkontroll

Dette kurset kan passe for alle hunder uansett alder. Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.Tilleggsinformasjon

Kurset foregår innendørs i hallen vår på Stevneplassen i Skien.

Hall-leie kr 145,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

DATO og TID:

Onsdager 14.10, 21.10, 28.10, 4.11, 11.11 og 18.11

Fra klokka 18.00 til 19.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema