Ønsker du å få kontinuerlig oppfølging på rallytreningen din over tid? Da er sesongkurs noe for deg!

Sesongkurs - Rallylydighet Trinn 1

Har du begynt å konkurrere i Rallylydighet, eller er på god vei til å ta skrittet inn i konkurranseringen? Da kan dette være kurset for deg!

Rallylydighet er en morsom og variert hundesport, med elementer både fra agility, lydighet og freestyle. Det skjer mye i rallyringen, så både fører og hund er avhengige av å holde tunga rett i munnen. Banene er aldri satt opp på samme måte, noe som er med å gjør rallysporten så morsom! I tillegg er det på konkurranse stort fokus på glede og samspill - heller enn presisjon. Nettopp derfor er det en hundesport som har hatt en enorm vekst de siste årene, terskelen er ikke så høy for å bli med på moroa! Bli med du også!

På kurset vil vi jobbe med dette:

  • Nyinnlæring av øvelser/momenter i klasse 1 og 2 
  • Videreutvikling av øvelser i klasse 1 og 2
  • Baner i klasse 1 og 2 (individuelt lagt opp etter nivå)
  • Vi vil starte med enkelte øvelser i klasse 3, som høyreføring og rygging
  • Vi vil fokusere på fremgang hos hver enkelt og tydelige mål for treningen!
  • Treningstips for god flyt i trening og konkurranse
  • Fokus på regelverk for å ruste deltakerne til konkurranse
  • Mestring og motivasjon for hund og fører

Kurset passer for deg som har ambisjoner om å konkurrere i Rallylydighet og/eller legge opp treningen din så likt konkurranse som mulig. 

Dette kurset strekker seg over 6 måneder, med en treningsdag i måneden. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på å organisere kurs på denne måten, da det gir deltakerne god mulighet til å trene mellom kurskveldene, samt å se fremgangen gjennom en lengre periode både på trening og på konkurranse!

Treningen vil legges opp etter hver enkelt ekvipasje, det vil også være stort fokus på samarbeidslæring. Jeg ønsker å legge til rette for at man skal bli i stand til å hjelpe hverandre videre med treningen. Dette er for at jeg har erfart at man lærer like mye, hvis ikke mer av å se på noen andre og hjelpe de. Dere vil derfor jobbe mye sammen, lære mange forskjellige metoder og kunsten til å kunne bidra i andre sin hundetrening - du ser mer enn den som fører hunden! Det er sammen vi blir best!

Maks 6 deltakere på kurset, for å sikre tett oppfølging og godt med treningstid for alle.

Meld deg på for å bli med på moroa!

Tilleggsinformasjon

Kurset har max 6 deltakere, for å sikre best mulig oppfølging.

Kurset går en gang i måneden, med følgende datoer:

25.10

15.11

13.12

17.01

21.02

21.03

Tidspunkt er 17.00-19.00.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema