Ønsker du en hund som går pent i bånd og som oppfører seg rolig når dere passerer andre hunder ute på tur? Da passer dette kurset for deg!

Temakurs: Gå pent i bånd & passeringstrening

Å ha en hund som kan gå pent i bånd gjør turen hyggeligere. Å ha god kontakt med hunden ute på tur legger også grunnlaget for å få til passeringer av hunder og andre ting som hunden synes er spennende.

På dette kurset starter vi med grunnøvelser for å få god kontakt med hunden, vi øker gradvis forstyrrelsene og trener på passering av andre hunder. Vi jobber med å få en hund som kan gå pent i bånd også med forstyrrelser til stede. God kontakt og fokus er grunnmuren for all videre trening!

Alle våre kurs er belønningsbaserte og vi ser på hva som er belønning for din hund. Vi snakker om forskjellige typer belønninger, både de vi har kontroll på og de tingene hunden din liker som ute i naturen vi ikke har så mye kontroll over.

Etter at vi har dannet et godt grunnlag med kontakt og fokus fra hunden begynner vi å jobbe med å gå pent i bånd med forskjellige forstyrrelser. Når hunden får komme på selv hva som lønner seg så lærer den bedre, og blir flinkere til å forstå at dette gjelder i mange situasjoner.

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet i møte med andre. Kurset passer også for deg som ønsker å lære hunden din gode vaner på tur før problemene oppstår.

Å ha en hund som rolig og behersket kan passere hunder og andre fristelser ute på tur gjør turen mer behagelig for både eier og hund. Vi trener på teknikker for å passere hunder ute på tur som hjelper både de overivrige hundene og de litt usikre hundene. Når vi har lagt et god grunnlag med fokus og kontakt setter vi av tid til å trene på passeringer av andre hunder. Målet er at vi også her kan trappe opp forstyrrelsen ved at hundene kan passere nærmere hverandre osv.

Kurset har maks 6 deltagere. Dette gjør vi har god tid til individuelle spørsmål og veiledning samtidig som vi får trent med andre hunder tilstede.

Etter hver time får du en oppsummering på e-post som beskriver øvelsene vi har gjort og hvordan du kan trene videre på egen hånd.

På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset. 

Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser.

-------------------

OBS! Kurset passer ikke for hunder med større/alvorlige frykt- eller aggresjonsproblemer. Da anbefaler vi i stedet at man melder seg på en atferdskonsultasjon. Ta kontakt med instruktøren om du er usikker på om dette er et kurs for deg.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 uker.

Maks antall deltagere: 6

Deltagere faktureres hall leie kr 95,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Stevneplassen i Skien- vi har både hall og stort uteområde å trene på.

Datoer og tid:

Tirsdag 8. september kl 19.15- 20.15

Tirsdag 15. september kl 19.15- 20.15

Tirsdag 22. september kl 19.15- 20.15

Tirsdag 29. september kl 19.15- 20.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema