Vil du ha en hund som velger deg i hverdagen? Synes du det er vanskelig å få kontakt med hunden din, eller opplever du ofte at du må mase for at den skal høre etter? Da er dette kurset for deg!

Hverdagslydighet: Kontakt og Kontroll

 Er hunden din opptatt av alt annet enn deg? Synes du det er vanskelig å ha kontroll på hunden din?

God kontakt og et solid samarbeid er grunnlaget for all videre trening. På dette kurset jobber vi med å utvikle kontakt ved at hunden skal svare på vårt initiativ til samarbeid, og engasjere seg i oss. Vi vil jobbe med å utvikle god kontroll gjennom et godt samarbeid med hunden. 

Med god kontakt og engasjement vil hunden din velge å være med og følge deg, uten at du trenger å mase på hunden for å få dens oppmerksomhet. På dette kurset bygger vi opp hundens motivasjon for samarbeid gjennom å bruke gode konfliktfrie belønninger og å oppmuntre hunden til å engasjere seg i nettopp oss!  

Vi vil blant annet lærer hunden din hvorfor den burde være med deg istedenfor å snuse på bakken, hvorfor hunden burde følge deg istedenfor å trekke i båndet, og hvorfor hunden burde komme inn til deg istedenfor å stikke av! Vi lærer hunden hvorfor å ta kontakt med oss og engasjere seg i oss er det beste den kan gjøre!

Dette gjør vi blant annet gjennom å trene på:

  • Belønningsrutiner og belønningsutvikling
  • Lære hunden å ta gode valg
  • Kontakt og fokus
  • Sitt og bli
  • Engasjement og samarbeid
  • Følge oss og gå pent i bånd
  • Innkalling
  • Ro

På dette kurset vil vi jobbe med hver enkelt hund lage et individuelt opplegg for å utvikle og øke motivasjonen til din hund for samarbeid mellom dere.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Tilleggsinformasjon

STED: Kurset foregår i hovedsak på Hovet i Porsgrunn (men vil ved behov flytte til vår hall på Stevneplassen i Skien)

TID: Kurset foregår fra 19.30 - 20.30 over seks uker.

DATO: Onsdager 26.8,2.9,9.9, 16.9, 23.9 og 30.9

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema