Kunne du tenke deg å lære mer om nesearbeid og hva smeller er? Kanskje ønsker du tips til hvordan du kan aktivisere hunden din?

Smellerkurs: banesøk & markering

Nesearbeid er en enkel og morsom måte å aktivisere hundene på, og det kreves hverken mye tilrigging eller utstyr for å holde på med smeller. 

På dette kurset tar vi for oss de første stegene for å komme i gang, og det passer for deg som aldri har trent smeller tidligere eller du som akkurat har startet og vil ha tips på veien videre. Målet er at du skal ha kunnskap til å kunne fortsette innlæringen hjemme etter endt kurs. 

På kurset går vi gjennom;

  • Introduksjon av smellerboksen og -banen 
  • Bansesøk
  • Markering

 

Hva er SMELLER®?

Det er en hundesport der hunden skal søke etter biter av skinn/lær som er tilført ID-lukt fra en fremmed person. Smeller passer for alle hunder uavhengig av rase, størrelse, alder og helse, og er perfekt som aktivisering uansett om man ønsker å konkurrere eller bare trene for gøy!

De aller fleste hunder elsker å trene søk i ulike varianter. Når vi trener nesearbeid får hunden bruke luktesansen sin på en god måte, opplever mestringsfølelse og lærer å jobbe samlet og konsentrert.

 

Tilleggsinformasjon

Tid: 10.00-14.00

Datoer: 21/11 & 22/11

Adresse: Solsletta 6B, 4658 Tveit

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen, autorisert instruktør i hundesporten smeller

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema