Ønsker du en hund som går pent i bånd og som oppfører seg rolig når dere passerer andre hunder ute på tur? Da passer dette minikurset for deg!

Sommerkurs: Gå pent i bånd & passeringstrening

Å ha en hund som kan gå pent i bånd gjør turen hyggeligere. Å ha god kontakt med hunden ute på tur legger også grunnlaget for å få til passeringer av hunder og andre ting som hunden synes er spennende.

På dette kurset starter vi med grunnøvelser for å få god kontakt med hunden. Vi øker gradvis forstyrrelsene og trener på passering av andre hunder/ mennesker. Vi jobber med å få en hund som kan gå pent i bånd også med forstyrrelser til stede. God kontakt og fokus er grunnmuren for all videre trening!

Alle våre kurs er belønningsbaserte og vi ser på hva som er belønning for din hund. Vi jobber med å bruke forskjellige typer belønninger, både de vi har kontroll på og de tingene hunden din liker som ute i naturen vi ikke har så mye kontroll over.

Vanskeligheter med å passere andre hunder på tur er et av de vanligste problemene hundeeiere har med hundene sine. Dette gjelder både for hunder som er overivrige hilsere og hunder som viser usikkerhet i møte med andre. Kurset passer også for deg som ønsker å lære hunden din gode vaner på tur før problemene oppstår.

Å ha en hund som rolig og behersket kan passere hunder og andre fristelser ute på tur gjør turen mer behagelig for både eier og hund. Du vil lære enkle teknikker for å passere andre ute på tur, som hjelper både de overivrige hundene og de litt usikre hundene. 

Kurset har maksimum 6 deltagere. Dette gjør vi har god tid til individuelle spørsmål og veiledning samtidig som vi får trent med andre hunder tilstede.

Etter kurset får du oppsummering på e-post som beskriver øvelsene vi har gjort og hvordan du kan trene videre på egen hånd.

På alle våre kurs er hovedfokus på å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsmetoder som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset. 

Kursavgiften inkluderer diplom og skriftlige ressurser.

NB! Alle våre kurs blir gjennomført i tråd med de anbefalinger som Norges Idrettsforbund har gjort i samråd med Helsedirektoratet, retningslinjene fra Norsk Kennel Klubb og godkjenning fra kommuneoverlegen.

-------------------

OBS! Kurset passer ikke for hunder med større/alvorlige aggresjonsproblemer. Da anbefaler vi i stedet at man melder seg på en atferdskonsultasjon. Ta kontakt med instruktøren om du er usikker på om dette er et kurs for deg.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder i uke 32 og 33.

Deltagere faktureres hall leie kr 95,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Stevneplassen i Skien- vi har både hall og stort uteområde å trene på.

Datoer og tid:

Tirsdag 4. august kl 19.15- 20.15

Torsdag 6. august kl 19.15- 20.15

Tirsdag 11. august kl 19.15- 20.15

Torsdag 13. august kl 19.15- 20.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.