Har du en ungdomspøbel? Ønsker du en god hverdag med hunden din? Har du gått på Valpekurs eller Unghundkurs 1? Da er dette kurset for deg!

Unghundkurs: Fra Valp til Voksen 2
Noe av den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold, er å ta deg tid til å lære hunden din ferdighetene den trenger i hverdagen.
 
På dette kurset lærer du hvordan du på en effektiv og morsom måte kan trene videre med unghunden din så du får en god og lydig familiehund. 
Dette kurset fokuserer på god hverdagslydighet, og å gi hunden din ferdighetene den trenger ute på tur. Vi trener bl a på videreutvikling av de viktige grunnferdighetene, også rundt forstyrrelser:
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd
  • Passering
  • Hilse pent
  • Sitt og Bli 

Andre nyttige øvelser inkluderer:

  • Kontakt og belønningsutvikling
  • Stopp!
  • Selvbeherskelse og vente inn/ ut av bilen/ døra
Du vil også lære morsomme og enkle måter å aktivisere hunden på.
 
Kurset passer godt for deg som tidligere har gått valpekurs og/ eller unghundkurs del 1, med hund i alderen 6- 24 måneder. Du vil lære enda mer om hvordan du kan trene videre med hunden din, og vi legger vekt på å videreutvikle hundens ferdigheter slik at hunden blir enda sikrere. I tillegg vil vi gå igjennom nye øvelser så du får inspirasjon til å fortsette treningen. 

Vårt fokus ligger imidlertid først og fremst på at DU som hundeeier skal lære deg effektive treningsprinsipper som vil gjøre deg istand til å takle nye utfordringer på egenhånd også etter kurset.
Dette kurset kan også passe for eldre hunder, uansett alder og rase, så ta bare kontakt hvis du vil delta med din voksne hund!
 
Vi trener i innendørs hall og på opplyst uteområde, avhengig av øvelser og vær.
Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser, diplom og goodie bag. Familiemedlemmer er velkomne til å delta uten ekstra kostnad.
Max 5 hunder per kurs, så alle deltagere får god individuell oppfølging!

 

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 5 kvelder.

Max antall deltagere: 5

Sted:

Porsgrunn

Datoer og tid:

Torsdag 5. november kl 19.15- 20.15

Torsdag 12. november kl 19.15- 20.15

Torsdag 19. november kl 19.15- 20.15

Torsdag 26. november kl 19.15- 20.15

Torsdag 3. desember kl 19.15- 20.15

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema