Mestringskurs for valper fra 8-16 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen! Pakkepris kr 2750,- for Sommerkurs: Sosialisering& Miljøtrening + Valpekurs.

Sommerkurs: Sosialisering & Miljøtrening

 Visste du at valper har en kritisk sosialiseringsperiode, og at valpens opplevelser og erfaringer i denne perioden kan påvirke valpen resten av livet? Det gjelder selvfølgelig 'korona-generasjonen' også!

De fleste valpeeiere vet godt at valpen bør sosialiseres, men hva er egentlig god og riktig sosialisering? Hva bør valpen oppleve og hva skal prioriteres? Hvordan sosialiserer og miljøtrener man en valp nå under korona- utbruddet?

Kurset fokuserer på strukturert sosialisering og miljøtrening slik at problemer forebygges og valpen din får best mulig start, og du får gode tips til hvordan du best går fram ift din valp sin personlighet og behov.

Selve sosialiseringsfasen er fra ca. 3 til 12- 16 uker (varierer fra individ til individ). Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør nye hundeeiere utnytte tida fra valpen er 8 til 12-16 uker på best mulig måte for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser ift mest mulig av det valpen vil støte på gjennom livet! 

På dette kurset vil du lære hvorfor og hvordan du sosialiserer valpen din på en god og trygg måte. Hva som bør prioriteres og hva som bør unngås. Du får hjelp til å planlegge de neste viktige ukene i valpens liv slik at du får utnyttet sosialiseringsperioden best mulig, tips til nyttige og enkle øvelser for å forebygge problemadferd, og svar på spørsmål du måtte ha om valpeoppdragelse.

Du vil lære: 

  • Hva er god sosialisering og miljøtrening
  • Hva er viktigst i valpens første uker
  • Hvordan lære valpen god sosial adferd
  • Enkle grep for å forebygge problemadferd
  • Lese kroppsspråket til valpen

Valpen vil lære: 

  • Gode erfaringer ift andre mennesker, hunder, dyr, lyder, underlag og miljøer 
  • Trygghet og riktige forventninger rundt andre hunder og mennesker 

Dette kurset er for valper fra 8 til 16 uker gamle. Du får best utbytte av kurset om du følger opp eller kombinerer med et Valpekurs, og vi tilbyr derfor en pakkepris hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med dette.

Kurset går over 4 kvelder fordelt på 2 uker. Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser og diplom etter fullført kurs. 

NB! Alle våre kurs blir gjennomført i tråd med de anbefalinger som Norges Idrettsforbund har gjort i samråd med Helsedirektoratet, retningslinjene fra Norsk Kennel Klubb og godkjenning fra kommuneoverlegen.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 ettermiddager i uke 32 og 33.

Max antall deltagere: 6

Deltagere faktureres hall leie kr 95,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted: Stevneplassen i Skien

Datoer og tid:

Tirsdag 4. august kl 18- 19

Torsdag 6. august kl 18- 19

Tirsdag 11. august kl 18- 19

Torsdag 13. august kl 18- 19

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.