Er du interessert i søk og nesearbeid? Dette er kurset for deg som har lyst til å lære hunden å søke på ting og objekter!

Smeller: Objektsøk

På dette kurset vil vi lære hunden å søke på kasser, gjenstander og ulike objekter! Vi vil legge vekt på å utvikle hundens søk og markering. Fokuset vil være på å hjelpe hunden å utvikle et systematisk søk og å jobbe konsentrert. Vi vil å bygge opp under hundens motivasjon for å søke, slik at hunden jobber fordi den har lyst å finne!

Søk og Smeller er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som du utvikler samarbeidet mellom dere. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom deg og din hund. På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid når vi trener søk.

Gjennom å søke får hunden utløp for en viktig del av sin naturlige adferd; den får vært nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. Alt dette bidrar til å gjøre hunden din både sliten og lykkelig!

I løpet av kurset vil vi fokusere på å utvikle hundens markering, slik at den blir en trygg markering du kan stole på

Vi vil også jobbe med:

  • Kassesøk
  • Objektsøk
  • Finsøk
  • Frysmarkering
  • Fokusøvelser
  • Hundens søksmotivasjon
  • Hvordan fortsette treningen hjemme

Dette kurset passer for både deg som er nybegynner og deg som har kommet i gang med søkstreningen. Det anbefales at hunden allerede har en grunnforståelse for markering.

Kurset passer for alle hunder i alle aldre. Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Instruktøren på dette kurset er godkjent instruktør og aktiv dommer i Norsk Smellerklubb. 

Tilleggsinformasjon

Kurset foregår i hallen vår på Stevneplassen i Skien.

Kurset er et helgekurs som går over lørdag og søndag.

Dette kurset passer for både nybegynnere og viderekommende.

Vi tar utgangspunkt i hvor langt ekvipasjen har kommet i treningen.

Hall-leie kr 175,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema