Synes du det er vanskelig å sette av tid til å trene hunden din i hverdagen? Trenger du påfyll av inspirasjon og tips til hvordan du kan aktivisere hunden din på en morsom måte? Da er dette kurset for deg!

Lydighet og aktivisering for familiehunden

Dette kurset er ment for deg som tidligere har gått valpekurs, unghundkurs eller tilsvarende kurs, og vil lære enda mer om hvordan du på en effektiv og morsom måte kan trene hunden din til å bli en god familiehund. Du får en oppfriskning av innkalling, gå pent i bånd, hilse pent og alle de andre ferdighetene som du tidligere har trent på.

Vi legger vekt på å videreutvikle hundens ferdigheter og å trene med forstyrrelser slik at hunden blir enda sikrere. I tillegg skal vi også gå igjennom flere nye øvelser slik at du får inspirasjon til å fortsette treningen. Kurset tilpasses individuelt etter ønsker og behov.

Sentrale temaer vil være:

  • Belønning og lekeutvikling
  • Gå pent i bånd
  • Passering
  • Innkalling
  • Selvkontrolløvelser 
  • Aktivisering 

Noe av den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold, er å ta deg tid til å lære hunden gode hverdagsferdigheter.

Tilleggsinformasjon

Datoer: 12/08, 19/08, 26/08, 02/09, 09/09, 16/09 & 23/09

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen

Adresse: Myren Gård, Vågsbygd

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema