Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Valpekurs
 
På våre valpekurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På valpekurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling – Hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Innkalling – hvordan trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære hunden å hilse pent uten å hoppe på folk, ikke stjele mat etc.
  • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin. Være rolig både hjemme og på besøk. Rolig i møtesituasjoner på tur.
  • Miljøtrening og sosialisering – hva bør valpen oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
  • Aktivisering – de aller fleste hunder trenger mental stimulering i tillegg til fysisk aktivitet. Vi gir deg veiledning i hvordan du enkelt kan aktivisere hunden din på en god måte.

Valpekurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd alder. Har du hund over 6 mnd ta kontakt med oss. Med litt tilpasninger så går det ofte greit også med eldre valper. Valpekurset er et kurs for hund med familie. Familiemedlemmer er derfor velkommen til å delta uten ekstra kostnad.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.


Anbefalt litteratur:

 

Hovedfokus på dette kurset er øvelser som bl.a. innkalling, passering og bli i posisjon, ønsker du også fokus på sosialisering og miljøtrening er kurset "ny valp: sosialisering og miljøtrening" noe for deg. 
Det består av 4 kurskvelder, og er for valper i alderen 8 til 16 uker med deres familier.  

Ønsker du å delta på både valpekurs og kurset "ny valp: sosialisering & miljøtrening"? Da får du kursene til pakkepris:

  • Ordinært valpekurs (ukeskurs eller helgekurs) + kurset "ny valp: miljøtrening og sosialisering" - 2750,-. Skriv "valpekurs pakke" i annet feltet, ved påmelding. 

Tilleggsinformasjon

Datoer og tidspunkt:

13/08 kl. 19.00-20.00

20/08 kl. 19.00-20.00

27/08 kl. 19.00-20.00

03/09 kl. 19.00-20.00

10/09 kl. 19.00-20.00

17/09 kl. 19.00-20.00

24/09 kl. 19.00-20.00

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen

Adresse: Kristiansand

Hvis du kunne tenke deg å komme i gang med treningen men ikke ønsker å delta på kurs, kan privattimer være et godt alternativ. Send en mail så finner vi er opplegg som passer for deg og din hund.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.