Ønsker du en hund som går pent i bånd, og lære deg teknikker for å håndtere passeringer av andre mennesker og hunder? Da bør du melde deg på dette kurset! Vi starter med grunnøvelser for å få god kontakt med hunden og øker gradvis forstyrrelsene. Vi trener på at hunden kan gå pent i bånd med gradvis vanskeligere forstyrrelser tilstede.

Gå pent i bånd og passeringstrening

Å ha en hund som kan gå pent i båndet uten å trekke er en av de viktigste tingene vi kan bruke tid på å lære hundene våre. En lydig familiehund med gode hverdagsferdigheter på plass gjør hverdagen med hund både hyggeligere og enklere. Invester tid i å lære hunden din god hverdagslydighet!

Vi jobber med å få en hund som kan gå pent i bånd også med forstyrrelser til stede. For å få til dette starter vi med å trene på god kontakt og fokus fra hunden. Dette ligger i bunn for alle aktiviteter vi ønsker å gjøre sammen med hunden.

Alle våre kurs er belønningsbaserte og vi ser på hva som er belønning for din hund. Vi snakker om forskjellige typer belønninger, både de vi har kontroll på og de tingene hunden din liker som er ute i naturen som vi ikke har så mye kontroll over.

Etter at vi har dannet et godt grunnlag med kontakt og fokus fra hunden begynner vi å jobbe med å gå pent i bånd med forskjellige forstyrrelser. Vi gjør øvelser som skal lære hundene å beherske seg og la de finne ut av hvilken adferd som lønner seg å gjøre.

Vi setter også av en kveld til å trene med kanskje den vanskeligste forstyrrelsen av de alle, nemlig andre hunder. Å ha en hund som rolig og behersket kan passere hunder og andre fristelser ute på tur gjør turen mer behagelig for både eier og hund. Vi trener på teknikker for å passere hunder og fristelser ute på tur som hjelper både de overivrige hundene og de litt usikre hundene.

 

Kurset har maksimum 5 deltagere. Dette gjør vi har god tid til individuelle spørsmål og veiledning samtidig som vi får trent med andre hunder tilstede.

Etter hver kurskveld får du tilsendt en epost som beskriver øvelsene vi har gjort den kvelden. Eposten inneholder både en oppsummering av det vi har gjort og hvordan du på egen hånd kan jobbe videre med øvelsen.

Kurset er for familiehunden og hele familien er velkommen til å delta uten ekstra kostnad.

På alle våre kurs er et av hovedfokusene å lære eieren riktig treningsteknikk. Du vil lære treningsprinsipper som gjør deg i stand til å fortsette treningen selvstendig etter kurset. 

----

OBS! Kurset passer ikke for hunder med større/alvorlige aggresjonsproblemer. Ta kontakt med instruktøren om du er usikker på om dette er et kurs for deg.

Tilleggsinformasjon

Kurset foregår over fire onsdagskvelder: 27/5,3/6,10/6 og 17/6.

Kl. 2000-2100.

Sted: Hernes/Elverum. Nærmere sted sendes deltagerne. Kurset foregår utendørs.

Vi følger de retningslinjene som blir gitt vedr. Covid-19.

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.