Føler du av og til at treningsøktene består av mye feil og rot, eller syns du det kan være vanskelig å sette "riktige" kriterier? Klikkertrening er en positiv innlæringsmetode, som gjør treningen konkret, forståelig og gøy både for deg og hunden.

Klikkertrening fra starten

På dette kurset går vi gjennom klikkertrening fra begynnelsen, og vi har som målsetning å lære deg å beherske klikker som verktøy og innlæringsmetode. Kurset passer for deg som ikke har brukt denne metoden tidligere, eller for deg som akkurat har begynt og ønsker tips til veien videre. 

Har man lært seg å bli god på klikkertrening, åpner det seg mange nye muligheter i treningen, og du vil kunne lære dyr til å gjøre nesten hva som helst. Klikkertrening gjør det enkelt for hunden å forstå hva som er riktig og fører til belønning, og hva som ikke gjør det. Det gir gode og varige resultater, som gjør treningen gøy både for hund og eier!

Treningen bygger på hundens eget initiativ, noe som gjør at det også er mentalt stimulerende for hunden. Klikkertrening passer alle, uansett om man trener hverdagslydighet, konkurranserettet eller bare for moroskyld. Hvorfor ikke bruke en regnværsdag til f.eks. litt trikstrening hjemme i stua?

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør at du etter endt kurs kan gjennomføre treningsøkter med egen hund, med bruk av klikkertrening.

 

Tilleggsinformasjon

Det blir teori og praktisk trening med egen hund begge dagene

Tid: kl. 10.00-14.00.

Datoer: 13/06 & 14/06

Adresse: Kristiansand

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema