Ønsker du å komme i gang med hverdagslydighetstreningen sammen med unghunden din, eller vil du fortsette treningen etter endt valpekurs? Kanskje har du fått en "ungdomspøbel", eller at det virker det som alt du har lært hunden er glemt? Da er dette kurset for deg!

Unghundkurs

På unghundkurset lærer du å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blandt annet med innkalling, gå pent i bånd, passeringstrening, hilse pent, selvbeherskelse m.m. 

Unghundkurset er tilpasset hunder i alderen 6 måneder og oppover. Kurset passer både dersom du ønsker å forebygge mot problemer, dersom du vil fortsette å jobbe med å lære den unge hunden din gode vaner, og dersom du føler dere har kjørt dere litt fast. Voksne hunder kan også delta på dette kurset. Vi tilpasser til deres behov og hverdagsutfordringer!

Det viktigste med kurset er imidlertid ikke hva hunden lærer, men hva DU lærer. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset. 

Anbefalt litteratur:

BEST HVER-DAG! Hverdagslydighet for valper og voksne hunder (Maria Brandel & Siv Svendsen)

Tilleggsinformasjon

Første kurskveld er teori på AniCura Travparken kl. 18.00-20.00. Resterende kurskvelder er praktisk trening med egen hund kl. 19.15-20.30.

Datoer: 30/03, 01/04, 15/04, 20/04, 22/04, 27/04 & 29/04

Adresse: Kristiansand

Instruktør: Karoline Holtskog Tønnessen

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.