Nettbasert versjon av vårt populære sosialiseringskurs for valper fra 8-16 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen!

Onlinekurs Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening

Visste du at valper har en kritisk sosialiseringsperiode, og at valpens opplevelser og erfaringer i denne perioden kan påvirke valpen resten av livet? Det gjelder selvfølgelig 'korona-generasjonen' også!

De fleste valpeeiere vet godt at valpen bør sosialiseres, men hva er egentlig god og riktig sosialisering? Hva bør valpen oppleve og hva skal prioriteres? Hvordan sosialiserer og miljøtrener man en valp nå under korona- utbruddet?

På dette kurset møtes vi ukentlig på nett, og du vil lære om strukturert sosialisering og miljøtrening slik at problemer forebygges og valpen din får best mulig start. 

Selve sosialiseringsfasen er fra ca. 3 til 12- 16 uker (varierer fra individ til individ). Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør nye hundeeiere utnytte tida fra valpen er 8 til 12-16 uker på best mulig måte for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser ift mest mulig av det valpen vil støte på gjennom livet!

På dette kurset vil du lære hvorfor og hvordan du sosialiserer valpen din på en god og trygg måte. Hva som bør prioriteres og hva som bør unngås. Du får hjelp til å planlegge de neste viktige ukene i valpens liv slik at du får utnyttet sosialiseringsperioden best mulig, tips til nyttige og enkle øvelser for å forebygge problemadferd, og svar på spørsmål du måtte ha om valpeoppdragelse.

Du vil lære:

  • Hva er god sosialisering og miljøtrening
  • Hva er viktigst i valpens første uker
  • Hvordan lære valpen god sosial adferd
  • Enkle grep for å forebygge problemadferd
  • Lese kroppsspråket til valpen

Valpen vil lære:

  • Gode erfaringer ift andre mennesker, hunder, dyr, lyder, underlag og miljøer 
  • Trygghet og riktige forventninger rundt andre hunder og mennesker 

Dette kurset er for valper fra 8 til 16 uker gamle. Du får best utbytte av kurset om du følger opp eller kombinerer med et Valpekurs, og vi tilbyr derfor en pakkepris på kr 2500,- hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med dette.

Kurset går over 3 uker, og holdes på nett. Du deltar på de ukentlige kurskveldene via din PC/ mobil, og får tilgang til en lukket Facebook gruppe for kursdeltagerne der du kan stille spørsmål og få tilbakemeldinger underveis.

Kursavgiften inkluderer skriftlige ressurser og diplom etter fullført kurs.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 4 kvelder.

Sted: Porsgrunn Dyreklinikk

Datoer og tid:

Onsdag 26. februar kl 18- 19

Onsdag 4. mars kl 18- 19

Onsdag 11. mars kl 18- 19

Onsdag 18. mars kl 18- 19

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.