Har du ambisjoner om å konkurrere med hunden din og har lyst til å lære hunden din viktig grunntrening? Har du lyst til å lære mer om viktige prinsipper i hundetrening? Da passer dette kurset for deg!

Grundig Grunntrening: momenter

På dette kurset ønsker vi å bygge en dyp forståelse for viktige grunnøvelser og prinsipper i hundetrening. Dette kurset er for deg som vil interessert i å gå grundig til verks i grunntreningen og legge et solid fundament for videre arbeid, både for konkurranse og annen trening. Vi vil fokusere på hvordan vi kan trene frem viktige ferdigheter og viktige momenter gjennom lek og moro. 

Grunntreningen du lærer hunden din vil være viktig uansett hvilke utfordringer dere møter på veien videre! 

Denne kunnskapen vil gi deg en viktig basis, uansett om du vil trene hunden din frem mot konkurranse eller om du vil gi hunden din et supert utgangspunkt for hverdagen videre. Vi ønsker å utvikle et solid samarbeid basert på en trygg og god relasjon mellom hund og eier. 

I løpet av 6 kurskvelder vil vi blant annet gå gjennom 

  • Utvikle og sette riktige kriterier for treningen
  • Utvikle tempo og driv i øvelser
  • Gripe og holde (apportering)
  • Fot og utgangsstilling
  • Fremadsending
  • Innkalling
  • Helhet, overganger og kjeder

Dette kurset passer godt for deg som har lyst til å gå dypere i teorien og er ekstra interessert i hundetrening, men du trenger ikke nødvendigvis være interessert i å stille i konkurranse. Kurset passer ypperlig deg som har hatt fått valp og har ambisjoner, men kurset vil også passe til unghunden eller den voksne hunden som trenger å forbedre grunntreningen sin. Det anbefales at man har gått Grundig Grunntrening: Grunnlaget eller tilsvarende grunnkurs før dette kurset. 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

STED: Stevneplassen, Skien.

Kurset foregår innendørs over 6 uker.

Hall-leie kr 175,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

TID: 19.15 - 20.15

DATO:

Tirsdag 25.02

Tirsdag 03.03

Tirsdag 10.03

Tirsdag 17.03

Tirsdag 24.03

Tirsdag 31.03

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.