Miniversjon av vårt populære sosialiseringskurs for valper fra 8-16 uker, for deg som ønsker en god og trygg start for valpen!

Ny Valp: Minikurs (Innendørs!)

Visste du at valper har en kritisk sosialiseringsperiode, og at valpens opplevelser og erfaringer i denne perioden kan påvirke valpen resten av livet? 

De fleste valpeeiere vet godt at valpen bør sosialiseres, men hva er egentlig god og riktig sosialisering? Hva bør valpen oppleve og hva skal prioriteres? Dette minikurset fokuserer på strukturert sosialisering og miljøtrening, slik at problemer forebygges og valpen din får best mulig start. 

Selve sosialiseringsfasen er fra ca. 3 til 12- 16 uker (varierer fra individ til individ). Da er valpen nysgjerrig med trang til å utforske. I denne perioden vil valpen lettere ta kontakt med nye ting, dyr og mennesker fordi nysgjerrigheten er større enn frykten for det ukjente. Dette endrer seg etter hvert som sosialiseringvinduet lukkes og valpen utvikler mer usikkerhet og skepsis til nye ting.

Valpens erfaringer i denne kritiske perioden vil påvirke hundens temperament og adferd som voksen. Derfor bør nye hundeeiere utnytte tida fra valpen er 8 til 12-16 uker på best mulig måte for å skape trygghet, mestring og gode opplevelser ift mest mulig av det valpen vil støte på gjennom livet.

På dette minikurset vil du lære om hvorfor og hvordan du sosialiserer valpen din på en god og trygg måte. Hva som bør prioriteres, hva som bør unngås og hvordan du leser valpens kroppsspråk. Gjennom lek og gode opplevelser vil valpen din lære om verden rundt seg og utforske nye ting. Valpen vil oppleve masse mestring, og lære å forbinde deg med moro og trygghet.  Det viktigste for valper er trygghet og et godt bånd mellom deg og hunden- får du til det, så vil du og valpen være bedre rustet til annen trening!

Du vil lære:

  • Hva er god sosialisering og miljøtrening
  • Hva er viktigst i valpens første uker
  • Hva belønning er for valpen
  • Lese kroppsspråket til valpen

Valpen vil lære:

  • Om forskjellige underlag gjennom lek
  • Klatre på og gå gjennom ting
  • Utforske verden gjennom å gripe, tygge på forskjellige gjenstander
  • Trygghet og riktige forventninger rundt andre hunder og mennesker
  • Lære å leke

Dette kurset er for valper fra 8 til 16 uker gamle. Du får best utbytte av kurset om du følger opp eller kombinerer med et Valpekurs, og vi tilbyr derfor en pakkepris på kr 2250,- hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med dette.

Kurset går over 2 kvelder.

Kursavgiften inkluderer goodiebag, skriftlige ressurser og Temakveld: Valp! på Porsgrunn Dyreklinikk 11. desember.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 2 uker. Hall-leie kr 50,- totalt faktureres i tillegg til kursavgiften.

Sted: Treningshall, Stevneplassen, Skien

Dato/ tid:

Tirsdag 10. desember kl 18- 19

Tirsdag 17. desember kl 18- 19

+ alle påmeldte får gratis plass på Temakveld: Valp! på Porsgrunn Dyreklinikk onsdag 11. desember kl 18 https://www.catchhund.no/kurs/1062-temakveld-valp

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema