Nylig fått valp? Ønsker du deg en lydig og harmonisk familiehund? Bli med på valpekurs!

Valpekurs
Noe av den beste innvesteringen du kan gjøre er å ta deg tid til å lære valpen din gode vaner og grunnferdigheter fra starten av. På våre valpekurs lærer vi deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt igang med det aller viktigste en valp bør lære. Det skal være gøy å trene hund – for både hund og eier!

På valpekurset vil du lære om:

  • Belønningsutvikling – hva er den aller beste belønningen for din hund? Vi tar for oss hvordan vi kan bruke lek, godbiter og andre ting hunden har lyst på for å lære den det vi ønsker at den skal kunne.
  • Hvordan hunder lærer - hvordan forsterke god adferd og stoppe uønsket adferd
  • Kontakt og oppmerksomhet er grunnlaget for all videre trening. Lær hvordan du kan få en hund som ønsker å gi deg sin fulle oppmerksomhet, både av seg selv og når du ber om det.
  • Innkalling – vi gir deg metodene for hvordan du går fram for å trene inn en effektiv innkalling, selv med forstyrrelser!
  • Gå pent i bånd – lær hvordan du kan få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Selvbeherskelse – vi gir deg verktøyene til hvordan du kan lære valpen å si "vær så snill" og vente på "vær så god".
  • Bli/være rolig – du vil lære hvordan du kan få hunden til å bli liggende på plassen sin, og være rolig både hjemme og på besøk. 
  • Miljøtrening og sosialisering – hva bør valpen oppleve og hva er egentlig god sosialisering?
  • Kroppspråk – lær å lese hundens språk bedre, gjenkjenne tegn på stress og forstå hva valpen sier.

Valpekurset passer aller best for valper fra 2 mnd til ca 6 mnd gamle. Har du hund over 6 mnd ta kontakt- med litt tilpasninger så går det oftest greit også med eldre valper. 

For valper fra 8- 16 uker gamle anbefaler vi kurset Ny Valp: Sosialisering & Miljøtrening først eller samtidig, og vi tilbyr derfor pakkepris kr 2750,- hvis du ønsker å melde deg på begge kursene! Merk isåfall påmeldingen din med dette.

Vi har små grupper på alle kurs, slik at instruktøren får god tid til individuell veiledning.

Kursavgiften inkluderer klikker (valgfritt å bruke), diplom, godbitprøver og skriftlige ressurser. Påmeldte får også tips for vanlige utfordringer som valpebiting og dotrening i velkomst e-posten, så du ikke trenger å vente til kursstart!

 NB! Alle våre kurs blir gjennomført i tråd med de anbefalinger som Norges Idrettsforbund har gjort i samråd med Helsedirektoratet, retningslinjene fra Norsk Kennel Klubb og godkjenning fra kommuneoverlegen.

Tilleggsinformasjon

Kurset går over 6 uker (teorikveld + 6 praktiske treninger).

Deltagere faktureres hall leie kr 145,- totalt i tillegg til kursavgiften.

Sted:

Teorikveld på Porsgrunn Dyreklinikk

Praktiske treninger på Stevneplassen i Skien

Teorikveld:

Onsdag 8. januar kl 18- ca 19.30 (uten hund)

Praktiske treninger:

Torsdag 9. januar kl 18- 19

Torsdag 16. januar kl 18- 19

Torsdag 23. januar kl 18- 19

Torsdag 28. januar kl 18- 19

Torsdag 6. februar kl 18- 19

Torsdag 13. februar kl 18- 19

Kursinformasjon

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for dette kurset er stengt.